V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.403 Çözümler 70 Yer Istanbul 1 Nisan 2021 #11 Dümdüz dedi: Desktops.exe Genişletmek için tıkla... Denedim onda da sanal bilgisayar uyarısı aldım. Dümdüz dedi: Sandboxie Genişletmek için tıkla... İlk defa duyuyorum denemedim. @Ayaberk İstersen sen buna bir bak.
Dümdüz dedi: Desktops.exe Genişletmek için tıkla... Denedim onda da sanal bilgisayar uyarısı aldım. Dümdüz dedi: Sandboxie Genişletmek için tıkla... İlk defa duyuyorum denemedim. @Ayaberk İstersen sen buna bir bak.
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.433 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 1 Nisan 2021 #12 V. Scaletta dedi: İlk defa duyuyorum denemedim. Genişletmek için tıkla... O da bir çeşit sanallaştırma, izolasyon programı. İndirikten sonra tarayıcıya sağ tık yapıp Sandboxie ile çalıştır denmesi yeterli.
V. Scaletta dedi: İlk defa duyuyorum denemedim. Genişletmek için tıkla... O da bir çeşit sanallaştırma, izolasyon programı. İndirikten sonra tarayıcıya sağ tık yapıp Sandboxie ile çalıştır denmesi yeterli.
A Ayaberk Megapat Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 161 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #13 V. Scaletta dedi: Denedim onda da sanal bilgisayar uyarısı aldım. İlk defa duyuyorum denemedim. @Ayaberk İstersen sen buna bir bak. Genişletmek için tıkla... Dümdüz dedi: O da bir çeşit sanallaştırma, izolasyon programı. İndirikten sonra tarayıcıya sağ tık yapıp Sandboxie ile çalıştır denmesi yeterli. Genişletmek için tıkla... Bugünkü sınavda deneyeceğim. Geri dönüş yaparım size. Maalesef işe yaramadı. Lockdown'a tıkladıktan sonra Sandboxie'ı kapatıyor. Dümdüz dedi: O da bir çeşit sanallaştırma, izolasyon programı. İndirikten sonra tarayıcıya sağ tık yapıp Sandboxie ile çalıştır denmesi yeterli. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 1 Nisan 2021
V. Scaletta dedi: Denedim onda da sanal bilgisayar uyarısı aldım. İlk defa duyuyorum denemedim. @Ayaberk İstersen sen buna bir bak. Genişletmek için tıkla... Dümdüz dedi: O da bir çeşit sanallaştırma, izolasyon programı. İndirikten sonra tarayıcıya sağ tık yapıp Sandboxie ile çalıştır denmesi yeterli. Genişletmek için tıkla... Bugünkü sınavda deneyeceğim. Geri dönüş yaparım size. Maalesef işe yaramadı. Lockdown'a tıkladıktan sonra Sandboxie'ı kapatıyor. Dümdüz dedi: O da bir çeşit sanallaştırma, izolasyon programı. İndirikten sonra tarayıcıya sağ tık yapıp Sandboxie ile çalıştır denmesi yeterli. Genişletmek için tıkla...