ekstremum nokta Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 634 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2022 #1 Evet arkadaşlar soru bu. Okuldaki tüm matematik zümresine indirdim soruyu, hepsiyle uğraştık ama çıkartamadık.
Evet arkadaşlar soru bu. Okuldaki tüm matematik zümresine indirdim soruyu, hepsiyle uğraştık ama çıkartamadık.
Saintes de Maries Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 353 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2022 #2 Cevap C mi ?
ekstremum nokta Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 634 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2022 #3 Saintes de Maries dedi: Cevap C mi ? Genişletmek için tıkla... Altta yazıyor zaten, evet. Çözdüm arkadaşlar soruyu eğer cevabını merak eden varsa diye atıyorum. ekstremum nokta dedi: Altta yazıyor zaten, evet. Çözdüm arkadaşlar soruyu eğer cevabını merak eden varsa diye atıyorum. Genişletmek için tıkla... @Culoksi neden beğenmedim attınız hocam? Son düzenleme: 22 Eylül 2022
Saintes de Maries dedi: Cevap C mi ? Genişletmek için tıkla... Altta yazıyor zaten, evet. Çözdüm arkadaşlar soruyu eğer cevabını merak eden varsa diye atıyorum. ekstremum nokta dedi: Altta yazıyor zaten, evet. Çözdüm arkadaşlar soruyu eğer cevabını merak eden varsa diye atıyorum. Genişletmek için tıkla... @Culoksi neden beğenmedim attınız hocam?