T tunali2332 Femtopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #1 Merhaba öncelikle. Mouse elime geçti uygulamasını falan indirip kurdum ama pürüzsüz kayma yapmıyor MacBook Pro'da. Ayarları nasıl olmalı, yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2025
Merhaba öncelikle. Mouse elime geçti uygulamasını falan indirip kurdum ama pürüzsüz kayma yapmıyor MacBook Pro'da. Ayarları nasıl olmalı, yardım eder misiniz?
B Bakepcer Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 940 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #2 tunali2332 dedi: Merhaba öncelikle. Mouse elime geçti uygulamasını falan indirip kurdum ama pürüzsüz kayma yapmıyor MacBook Pro'da. Ayarları nasıl olmalı, yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Logi Options+ uygulamasında smooth scrolling seçeneğini etkinleştirdiniz mi? Şu videoda gösteriliyor: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
tunali2332 dedi: Merhaba öncelikle. Mouse elime geçti uygulamasını falan indirip kurdum ama pürüzsüz kayma yapmıyor MacBook Pro'da. Ayarları nasıl olmalı, yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Logi Options+ uygulamasında smooth scrolling seçeneğini etkinleştirdiniz mi? Şu videoda gösteriliyor: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et