T tunali2332 Femtopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #1 Merhaba öncelikle. Mouse elime geçti uygulamasını falan indirip kurdum ama pürüzsüz kayma yapmıyor MacBook Pro'da. Ayarları nasıl olmalı, yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2025
Merhaba öncelikle. Mouse elime geçti uygulamasını falan indirip kurdum ama pürüzsüz kayma yapmıyor MacBook Pro'da. Ayarları nasıl olmalı, yardım eder misiniz?
Bakepcer Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 869 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #2 tunali2332 dedi: Merhaba öncelikle. Mouse elime geçti uygulamasını falan indirip kurdum ama pürüzsüz kayma yapmıyor MacBook Pro'da. Ayarları nasıl olmalı, yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Logi Options+ uygulamasında smooth scrolling seçeneğini etkinleştirdiniz mi? Şu videoda gösteriliyor: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
tunali2332 dedi: Merhaba öncelikle. Mouse elime geçti uygulamasını falan indirip kurdum ama pürüzsüz kayma yapmıyor MacBook Pro'da. Ayarları nasıl olmalı, yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Logi Options+ uygulamasında smooth scrolling seçeneğini etkinleştirdiniz mi? Şu videoda gösteriliyor: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et