Zikkeci Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 2.059 Çözümler 1 22 Kasım 2022 #21 Robius dedi: Ses olarak G733'ten daha iyi. Özellikle müzik konusunda. Genişletmek için tıkla... G535 mi kullanıyorsunuz ?
Robius dedi: Ses olarak G733'ten daha iyi. Özellikle müzik konusunda. Genişletmek için tıkla... G535 mi kullanıyorsunuz ?
Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.989 Çözümler 6 Yer Pendik 22 Kasım 2022 #22 MesutM dedi: Tebrik ediyorum seni gerçekten. 30 yerde 1000 liraya aldığını yazmışsın. Vallahi helal olsun. Bence kitap yazmalısın bu konuda. Genişletmek için tıkla... Evet mutlu oldum ve paylaştım sende hayırlı olsun demelisin ya da öğrenmeli Robius dedi: Ses olarak G733'ten daha iyi. Özellikle müzik konusunda. Genişletmek için tıkla... Kendi deneyiminizmi hocam öyle ise kullanabilirim
MesutM dedi: Tebrik ediyorum seni gerçekten. 30 yerde 1000 liraya aldığını yazmışsın. Vallahi helal olsun. Bence kitap yazmalısın bu konuda. Genişletmek için tıkla... Evet mutlu oldum ve paylaştım sende hayırlı olsun demelisin ya da öğrenmeli Robius dedi: Ses olarak G733'ten daha iyi. Özellikle müzik konusunda. Genişletmek için tıkla... Kendi deneyiminizmi hocam öyle ise kullanabilirim
Robius Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 579 Çözümler 1 22 Kasım 2022 #23 Kaan Öner dedi: Evet mutlu oldum ve paylaştım sende hayırlı olsun demelisin ya da öğrenmeli Kendi deneyiminizmi hocam öyle ise kullanabilirim Genişletmek için tıkla... Yok hocam rtings'deki frekans tepkisi grafiğine bakarak yorumladım.
Kaan Öner dedi: Evet mutlu oldum ve paylaştım sende hayırlı olsun demelisin ya da öğrenmeli Kendi deneyiminizmi hocam öyle ise kullanabilirim Genişletmek için tıkla... Yok hocam rtings'deki frekans tepkisi grafiğine bakarak yorumladım.
MesutM Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 553 Çözümler 1 23 Kasım 2022 #24 Kargoya verilmiş görünüyor. Yurtiçi ile göndermeleri ayrıca sevindirdi. Umarım sorunsuz çıkar.
Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.989 Çözümler 6 Yer Pendik 23 Kasım 2022 #25 MesutM dedi: Kargoya verilmiş görünüyor. Yurt içi ile göndermeleri ayrıca sevindirdi. Umarım sorunsuz çıkar. Genişletmek için tıkla... Bolt kargoya vermişler benim ürünü yarın gün içinde teslim ederlermiş aradım sordum.
MesutM dedi: Kargoya verilmiş görünüyor. Yurt içi ile göndermeleri ayrıca sevindirdi. Umarım sorunsuz çıkar. Genişletmek için tıkla... Bolt kargoya vermişler benim ürünü yarın gün içinde teslim ederlermiş aradım sordum.
A alihanakman6 Megapat Katılım 20 Aralık 2015 Mesajlar 328 23 Kasım 2022 #26 Ben bunu dün nasıl görmedim ya üzdü.
Zikkeci Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 2.059 Çözümler 1 23 Kasım 2022 #27 alihanakman6 dedi: Ben bunu dün nasıl görmedim ya üzdü. Genişletmek için tıkla... Çok hızlı olman lazımdı hemen bitti.
alihanakman6 dedi: Ben bunu dün nasıl görmedim ya üzdü. Genişletmek için tıkla... Çok hızlı olman lazımdı hemen bitti.
Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.989 Çözümler 6 Yer Pendik 24 Kasım 2022 #28 Ürün elime ulaştı.
MesutM Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 553 Çözümler 1 24 Kasım 2022 #29 Kaan Öner dedi: Ürün elime ulaştı. Genişletmek için tıkla... Hemen kullanıp bize tecrübelerini mi aktarsan.. Benimki gelmedi, kargocular yetiştiremedi.
Kaan Öner dedi: Ürün elime ulaştı. Genişletmek için tıkla... Hemen kullanıp bize tecrübelerini mi aktarsan.. Benimki gelmedi, kargocular yetiştiremedi.
Zikkeci Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 2.059 Çözümler 1 24 Kasım 2022 #30 MesutM dedi: Hemen kullanıp bize tecrübelerini mi aktarsan. Benimki gelmedi, kargocular yetiştiremedi. Genişletmek için tıkla... Bana da geldi ama açmayacağım direk satacağım.
MesutM dedi: Hemen kullanıp bize tecrübelerini mi aktarsan. Benimki gelmedi, kargocular yetiştiremedi. Genişletmek için tıkla... Bana da geldi ama açmayacağım direk satacağım.