M Mirhat_41 Zeptopat Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #1 İyi günler. Benim bir sorum vardı. Sayısal tasarım ödevinde tekrar eden sayıların da olduğu bir devre tasarlıyorum ( 7 segment display ile ). Ama nedense sayıların başından değil de ortasından başlıyor. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
İyi günler. Benim bir sorum vardı. Sayısal tasarım ödevinde tekrar eden sayıların da olduğu bir devre tasarlıyorum ( 7 segment display ile ). Ama nedense sayıların başından değil de ortasından başlıyor. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
lochnes7 Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 123 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #2 Yazdığın kodla ilgilidir. Görsek iyi olurdu.
M Mirhat_41 Zeptopat Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #3 Sıkıntı şurada ki kod ile bir işimiz yok. Sadece lojik kapılar ile sınıf numaramızı 7 segment display ile yazdıracağız devre bu şekilde ama dediğim gibi sayı dizisinin ortasından başlatıyor Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-01-01 161124.png 29,1 KB · Görüntüleme: 40 Son düzenleme: 1 Ocak 2024
Sıkıntı şurada ki kod ile bir işimiz yok. Sadece lojik kapılar ile sınıf numaramızı 7 segment display ile yazdıracağız devre bu şekilde ama dediğim gibi sayı dizisinin ortasından başlatıyor