fbaran Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 172 Daha fazla Sistem Özellikleri Mac mini m2 512 gb 16 gb ram, steelseries prime mouse, viewsonic vx2728j monitör, airpods 2. nesil, samsung A34 telefon Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ekim 2024 #1 Selamlar herkese. Logic Pro'da müzik yapmak istiyorum ama İngilizcem pek yok... Bu programı nasıl Türkçe yapabilirim?
Selamlar herkese. Logic Pro'da müzik yapmak istiyorum ama İngilizcem pek yok... Bu programı nasıl Türkçe yapabilirim?
ulasozeken Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 342 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #2 fbaran dedi: Selamlar herkese. Logic Pro'da müzik yapmak istiyorum ama İngilizcem pek yok... Bu programı nasıl Türkçe yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam o tür DAW'larda Türkçe dil seçeneği olmaz, onun yerine mixcraftta Türkçe dil seçeneği var diye biliyorum.
fbaran dedi: Selamlar herkese. Logic Pro'da müzik yapmak istiyorum ama İngilizcem pek yok... Bu programı nasıl Türkçe yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam o tür DAW'larda Türkçe dil seçeneği olmaz, onun yerine mixcraftta Türkçe dil seçeneği var diye biliyorum.