Çözüldü Logic Pro X Kurulum Yapmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hightdagger

Megapat
Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma Mavericks yükledim çalışmayan tek işlevi ses kartıydı.Onuda usb ses kartı alarak çözdüm. Şuan Logic Pro X kurmak istiyorum . İndirdim 2Gb lık bir dosya iniyor installing diyor şifremi istiyor , yazıyorum ve saatlerce aynı şekilde kalıyor. Güvenli Modda denedim Verbose Modda denedim fakat bir sonuca ulaşamadım.Sonucunun çok basit birşey olduğu yazıyor yabancı forumlarda fakat sonucunu söyleyende olmamış.Daha önce bu hatayla karşılaşıp atlatan bi arkadaşımız varsa anlatırsa sevinirim. Yada 7.5 Gb lik Logic 9 u yüklemem sorunumu kökten çözer mi ? Teşekkürler :)

Bu problemi bende aynı şekilde yaşadım. Hangi sürümü yüklemeye çalıştığınızı öğrenebilirsem daha detaylı bir şekilde yardımcı olmaya çalışabilirim. Tavsiyem 10.0 sürümünü yüklemenizdir. Fakat yüklemek için öncelikle dmg dosyasını açtıktan sonra logic pro x yükleme dosyasını açılan pencerede uygulamalara kopyalamanızı ve o şekilde denemenizi tavsiye ederim. Sorun bu şekilde çözülecektir.

10.0.4 yüklemeye çalışmıştım . Fakat 10.0 versiyonunuda indirmiştim ondada aynı sıkıntıyı yaşadım. Şuan kopyalama ile deneyeceğim yine tavsiyeleriniz olursa yazarsanız çok sevinirim o sırada bende kopyalamayla deneyeyim. :)

- - - Güncellendi - - -

Çok teşekkür ederim.Günlerdir uğraştığım işi 10 dakikada hallettim. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar dmg dosyasının içindeki logodan kopyalayarak applications a yapıştırıp 2gb lık pkg dosyasını kendileri yüklerlerse logic açılıyor. :) Başka bir sıkıntım olursa tekrar danışırım çok teşekkürler. :)

Rica ederim sorunun çözülmesine sevindim :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı