Logic Pro X nasıl kullanılır ?

Daha fazla  
Logic pro x 10.0.6'yı bende kurdum da nasıl kullanıcagım bilmiyorum. Yardım edebilecek biri yada şurdan bakın yararlı olur diye bilgi verilebilirse memnun olurum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses kartın var mı? Varsa özellikleri neler, daha önce DAW yazılımı kullandın mı?

Evet ama logic i çalıştıra bilmen için en az "92hz 24bit" ve en az "1 kanal" ı olsa bir ses kartı almalısın. Yoksa logic pro gecikmeli çalışır, ses kaydında dip gürültüleri yani "noise" ve midi enstürmanlar verimli çalışmaz. Kısacası keyfin kaçar.

6 +1 gözüküyor onboard.

Bu iş onboardla olacak iş değil. Ses kaydı ve midi ensturman kullanacaksan olmaz. Onboard la çalışamazsın. Onboard lar çalışabileceğin başka bir program biliyorum, eski bir sürüm cubase 5 ya da daha eski bir sürüm olan "sx3" olabilir. Ama onlarda da aynı sorunu yaşayabilirsin, yukarda yazdığım özelliklere uygun bir ses kartı almanı öneririm.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı