Logic Pro X yükleme sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

pekmuhterem

Hectopat
Merhaba, ben torrent ile logic pro x 10 yükleyicisini indirdim. Konu ile ilgili bir başlık daha var orada önerilen uygulamalara kopyalama işlemini de yaptım. Fakat 2 gb çoktan inmesine rağmen hala installing.. yazıyor, ne yapmalıyım?

Dostum LPX'in content dosyalarını başka bir siteden bulup indirirsen tek tek kurarsın ve hafızanda depolamış olursun, bir daha ki logic pro'yu silip kaldırdığında tekrar indirme zahmetinden de kurtulmuş olursun. Ben bütün contentler'ini indirdim ve her sistemi yeni kurduğumda tekrar download yapmasını beklemeden direk elle kuruyorum.

Bu arada Logic Pro X'in 10.0.4 sürümünü indir. 700 mb civarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun logic pro dmg dosyasını açtıktan sonra uygulamalara kopyalamadığınız için oluyor. Uygulamalara kopyaladıktan sonra denerseniz olacaktır.

@Vito Ferro selam. Ben sistemime logic 10.0.6 kurdum ve arada bir sistem çöküyor. Bu konumda logic in yedeğini almam mümkün mü?

Merhabalar dostum... Yazını okudum ve bana ancak sen yardımcı olabilirsin Dün itibarı ile Logic 9 dan LPX'e terfi ettim ama seninde dediğin gibi content dosyalarını kendi yönlendirip indirdi ve 2 gün bekledim sanırım.. Silip kaldırdıgımda kendim manuel elle kurup beklememek için bu LPX content dosyalarının nerden indirebilcegimi varsa torrentini vermen mümkün mü? Googlda araştırdım bulamadım.. İstiyorumki Hard diskimde bu 40 GB'lık dosya hep hazır yedekte bulunsun... Yardımcı olursan nerden bulup indircegimle ilgili çok sevinirim... Saygılar.

@thedark , bu dosyaların paylaşıldığı yerler var ve biraz göz gezdirdim ama dosya boyutu 20 GB olduğundan seed eden kalmamış. Bu işi profesyonel oalrka yapıyor ve bundan para kazanıyorsanız tavsiyem ürünü satın almanız.

Merhaba @Recep Baltaş ilgine tşkr ederim,evet prof. yapıyorum işimi ama orjinal siteden indirsende zaten seni indirmeye yönlendiriyor,ben şuan indirdim ama 2 gün sürdü inmesi olduki silip kurmam gerekçcek bu dosyaların bende bulunmasını istiyorum...umarım elinde olan yardımcı olmak isteyen biri çıkar...yada şöylede olabilir,şuan indirdidigim ve kurdugum Contend dosyalarını backup yapamazmıyım kuruldugu klasörden ?

Logic pro X 199 dolar, cubase 7.5 49euro, nuendo 6 249euro, pro tools 11 699dolar...

Şinkler bende var özelden atabilirm apple nin keni sunucusundan hemde.

Toligargala bana da yollarsan çok sevinirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…