Logirech G102 vs. G203

JCaesar

Hectopat
Hangisini alayım? Aralarınsa çok fark yok. G102 almak daha kârlı geliyor, bana zaten sadece ışıkları fark değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangisini alayım? Aralarınsa çok fark yok. G102 almak daha kârlı geliyor, bana zaten sadece ışıkları fark değil mi?

İkisi de aynı hangisi uygun ise onu alın fakat benim önerim katar pro'dur.

Logitech ürün alırsan garantiden sıkıntı çekebilirsin, şu anda 7 gündür "24 saat bekleyin, yanıt vereceğiz." diyorlar. İlk ürünü gönderiyorlar, ama gönderdikleri ürün bozuk çıkarsa ilgilenmiyorlar. Viper Mini olabilir, geçenlerde 200₺'ye indi.

Zamanın kablosuz Logitech klavye almıştım arka kapağı kaybolmuştu garantisi bitmiş olamasına rağmen arka kapağı verip üstüne pil hediye edip daha yetmezmiş gibi kargo parasını da onlar ödemişti o günden beri bayağı sıcak bakıyorum Logitech'e.

Konumu bir incele istersen, yorum yapmadan önce. Dediğim gibi, eğer ürünün bozuk çıkarsa, ve bozuk ürün yerine yenisini istersen ilgilenmiyorlar.
technopat.net/sosyal/konu/logitech-garanti-ve-ueruen-degisimi-islemleri.1574841/page-6#post-12169621

Kanka bende Logitech G213, G102 ve G332 var kulaklığın sol tarafından ses gelmedi değiştirdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…