rintaro Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 538 Çözümler 4 11 Kasım 2021 #21 eth dedi: Paddle shift yok mu bunda zaten? Genişletmek için tıkla... Paddle shift var. Param olsa alır, tüm gün Assetto Corsa oynardım büyük ihtimal. Malesef kontrolcüden devam.
eth dedi: Paddle shift yok mu bunda zaten? Genişletmek için tıkla... Paddle shift var. Param olsa alır, tüm gün Assetto Corsa oynardım büyük ihtimal. Malesef kontrolcüden devam.
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 11 Kasım 2021 #22 ItsAllGoodman dedi: Var. Olmasa vitesi neyle değiştireceksin ki zaten? Genişletmek için tıkla... Vites yok diyenler için söyledim. Pistte H vitesten kat kat zevkli ve pratik.
ItsAllGoodman dedi: Var. Olmasa vitesi neyle değiştireceksin ki zaten? Genişletmek için tıkla... Vites yok diyenler için söyledim. Pistte H vitesten kat kat zevkli ve pratik.
DelerSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 1.089 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2021 #23 ReloadingData dedi: Alayım diyorum da kullanacağım süre Max 1 ay. Genişletmek için tıkla... Belli olmaz öyle şeyler.
ReloadingData dedi: Alayım diyorum da kullanacağım süre Max 1 ay. Genişletmek için tıkla... Belli olmaz öyle şeyler.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.260 Makaleler 3 Çözümler 195 11 Kasım 2021 #24 eth dedi: Vites yok diyenler için söyledim. Pistte H vitesten kat kat zevkli ve pratik. Genişletmek için tıkla... Ben de o yüzden H vitesi boş buluyorum. F1 vites varken H vitesi kim ne yapsın?
eth dedi: Vites yok diyenler için söyledim. Pistte H vitesten kat kat zevkli ve pratik. Genişletmek için tıkla... Ben de o yüzden H vitesi boş buluyorum. F1 vites varken H vitesi kim ne yapsın?
DelerSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 1.089 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2021 #25 ItsAllGoodman dedi: Ben de o yüzden H vitesi boş buluyorum. F1 vites varken H vitesi kim ne yapsın? Genişletmek için tıkla... Herkes pistte mi sürmek istiyor ?
ItsAllGoodman dedi: Ben de o yüzden H vitesi boş buluyorum. F1 vites varken H vitesi kim ne yapsın? Genişletmek için tıkla... Herkes pistte mi sürmek istiyor ?
rintaro Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 538 Çözümler 4 11 Kasım 2021 #26 ItsAllGoodman dedi: Ben de o yüzden H vitesi boş buluyorum. F1 vites varken H vitesi kim ne yapsın? Genişletmek için tıkla... F1 vites derken paddle shifti kastettiniz galiba. ItsAllGoodman dedi: Ben de o yüzden H vitesi boş buluyorum. F1 vites varken H vitesi kim ne yapsın? Genişletmek için tıkla... @DelerSS dediği gibi herkes pistte mi sürecek? O H vitesin tadı bir başka oluyor pist dışında.
ItsAllGoodman dedi: Ben de o yüzden H vitesi boş buluyorum. F1 vites varken H vitesi kim ne yapsın? Genişletmek için tıkla... F1 vites derken paddle shifti kastettiniz galiba. ItsAllGoodman dedi: Ben de o yüzden H vitesi boş buluyorum. F1 vites varken H vitesi kim ne yapsın? Genişletmek için tıkla... @DelerSS dediği gibi herkes pistte mi sürecek? O H vitesin tadı bir başka oluyor pist dışında.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.260 Makaleler 3 Çözümler 195 11 Kasım 2021 #27 rintaro dedi: F1 vites derken paddle shifti kastettiniz galiba. Genişletmek için tıkla... Evet. DelerSS dedi: Herkes pistte mi sürmek istiyor ? Genişletmek için tıkla... Yani drift gibi şeyler yapmak istenmiyorsa bence H vites gereksiz. En azından fiyatına göre.
rintaro dedi: F1 vites derken paddle shifti kastettiniz galiba. Genişletmek için tıkla... Evet. DelerSS dedi: Herkes pistte mi sürmek istiyor ? Genişletmek için tıkla... Yani drift gibi şeyler yapmak istenmiyorsa bence H vites gereksiz. En azından fiyatına göre.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.250 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2021 #28 ItsAllGoodman dedi: Ben de o yüzden H vitesi boş buluyorum. F1 vites varken H vitesi kim ne yapsın? Genişletmek için tıkla... Şimdi herkes F1 oynamıyor herkes Forza oynamıyor. ETS oynarken ATS oynarken vs çok zevkli oluyor.
ItsAllGoodman dedi: Ben de o yüzden H vitesi boş buluyorum. F1 vites varken H vitesi kim ne yapsın? Genişletmek için tıkla... Şimdi herkes F1 oynamıyor herkes Forza oynamıyor. ETS oynarken ATS oynarken vs çok zevkli oluyor.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.260 Makaleler 3 Çözümler 195 11 Kasım 2021 #29 SEMIKAANCAKIR dedi: Şimdi herkes F1 oynamıyor herkes Forza oynamıyor. ETS oynarken ATS oynarken vs çok zevkli oluyor. Genişletmek için tıkla... Tırlar 6 vites değil ya onlar nasıl oluyor? Hep merak etmişimdir.
SEMIKAANCAKIR dedi: Şimdi herkes F1 oynamıyor herkes Forza oynamıyor. ETS oynarken ATS oynarken vs çok zevkli oluyor. Genişletmek için tıkla... Tırlar 6 vites değil ya onlar nasıl oluyor? Hep merak etmişimdir.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.250 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2021 #30 ItsAllGoodman dedi: Tırlar 6 vites değil ya onlar nasıl oluyor? Hep merak etmişimdir. Genişletmek için tıkla... 6 vites şanzıman takabilirsin. Veya 6'dan sonra F1'lerle oluyor ama çoğu kişi 6 vites kullanıyor.
ItsAllGoodman dedi: Tırlar 6 vites değil ya onlar nasıl oluyor? Hep merak etmişimdir. Genişletmek için tıkla... 6 vites şanzıman takabilirsin. Veya 6'dan sonra F1'lerle oluyor ama çoğu kişi 6 vites kullanıyor.