Logitceh F710 gamepad BF3 ayarları

Edıms Mobile

Megapat
Makaleler
3
Yer
Aydın Merkez
Daha fazla  
Meslek
PC EDİTÖR- Personel
ImageUploadedByTapatalk1419960931.302508.jpg

Merhaba arkadaşlar. Elimde Logitech F710 oyun konsolu var. Bilgisayarım da Battlefield 3 var ve bunu Gamepad'im ile oynamak istiyorum. Fakat ayarları çok karışık, daha doğrusu olmuyor. Bu konuda yardım etmenizi istiyorum. Oyun konsolu tanıyor, ama hareket ayarları çok karışık ve bozuk doğrusu.
Şimdiden teşekkür ederim saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında haklısın ama merak ve beceri söz konusu. PS4 ile geçen bu oyunu denedim ve gerçekten zevkli geldi. O yüzden bunu yapabilirim, bazısı konsolda zor der bu tarz oyunlar hakkın da, ama arkadaşlarım var gerçekten Pc'de oynayanlardan iyi oynuyorlar. Ben de denedim alıştıktan sonra zor değil. Kısacası beceri meselesi yada zevk meselesi diyebiliriz.

Arkadaşlar şuda olabilir: Pc'de konsolda oynayan arkadaş varsa, options kısmından konsol yapılandırma ayarlarını içeren o ekranı resim olarak ta atabilirler.

Arkadaşlar tamam sorunumu halettim. Aygıtı kaldırdım, sonra yeniden tanımladım ve oyunu açarken Start tuşuna basarak açtım. Sonra tüm ayarları otomatik olarak kendiliğinden oldu.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı