H hellokitycik Zeptopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #1 Ben logitecg G102 alacağım kötü yanları ve iyi yanları nelerdir? Lensinde problem var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2025
seco20110 Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #3 hocam bende var 1 senedir hic problem olmadı ve oldukca rahat sadece kablosu biraz ince cabuk asınıyor
hocam bende var 1 senedir hic problem olmadı ve oldukca rahat sadece kablosu biraz ince cabuk asınıyor
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.891 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #4 Lew1 dedi: g203 al Genişletmek için tıkla... Kronik çift tıklama sorunu var. G102 uzun süre kullandım bir sorun çıkartmadı fakat bütçenize göre daha iyileri olduğundan eminim.
Lew1 dedi: g203 al Genişletmek için tıkla... Kronik çift tıklama sorunu var. G102 uzun süre kullandım bir sorun çıkartmadı fakat bütçenize göre daha iyileri olduğundan eminim.
zeultar Centipat Katılım 22 Eylül 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel core İ5 12450H NVIDIA GeForce RTX 4050 Laptop GPU 1TB SATA SSD Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #5 hellokitycik dedi: Ben logitecg G102 alacağım kötü yanları ve iyi yanları nelerdir? Lensinde problem var mı? Genişletmek için tıkla... Bende bizzat var kullanıyorum ve hiçbir sorununu göremedim. Lew1 dedi: G203 al. Genişletmek için tıkla... PC aynı bende sadece 1TB SSD var marka model bile aynı
hellokitycik dedi: Ben logitecg G102 alacağım kötü yanları ve iyi yanları nelerdir? Lensinde problem var mı? Genişletmek için tıkla... Bende bizzat var kullanıyorum ve hiçbir sorununu göremedim. Lew1 dedi: G203 al. Genişletmek için tıkla... PC aynı bende sadece 1TB SSD var marka model bile aynı
Fallegan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Çözümler 24 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Grafik Tasarımcı 29 Ocak 2025 #6 G102 ile G203 aynı model zaten, birisi Asya ismi birisi EU ismi. Prodigy modelinde çift tıklama sorunu var, Lightsync daha yeni olan ama çift tıklama sorunu onda da olabilri onu bilmiyorum. Ben bu mouseları önermiyorum.
G102 ile G203 aynı model zaten, birisi Asya ismi birisi EU ismi. Prodigy modelinde çift tıklama sorunu var, Lightsync daha yeni olan ama çift tıklama sorunu onda da olabilri onu bilmiyorum. Ben bu mouseları önermiyorum.
Lew1 Decapat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #7 N1cht dedi: Kronik çift tıklama sorunu var. G102 uzun süre kullandım bir sorun çıkartmadı fakat bütçenize göre daha iyileri olduğundan eminim. Genişletmek için tıkla... 1.5 sene oldu hiç sorun çıkmadı ve öyle bir kronik sorunun olduğunu ilk defa sizden duydum.
N1cht dedi: Kronik çift tıklama sorunu var. G102 uzun süre kullandım bir sorun çıkartmadı fakat bütçenize göre daha iyileri olduğundan eminim. Genişletmek için tıkla... 1.5 sene oldu hiç sorun çıkmadı ve öyle bir kronik sorunun olduğunu ilk defa sizden duydum.
Fallegan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Çözümler 24 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Grafik Tasarımcı 30 Ocak 2025 #8 Lew1 dedi: 1.5 sene oldu hiç sorun çıkmadı ve öyle bir kronik sorunun olduğunu ilk defa sizden duydum. Genişletmek için tıkla... Baya bir kişide var hocam, bende de oldu. Önerilmemesinin sebebi zaten.
Lew1 dedi: 1.5 sene oldu hiç sorun çıkmadı ve öyle bir kronik sorunun olduğunu ilk defa sizden duydum. Genişletmek için tıkla... Baya bir kişide var hocam, bende de oldu. Önerilmemesinin sebebi zaten.
Lew1 Decapat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #9 zeultar dedi: Bende bizzat var kullanıyorum ve hiçbir sorununu göremedim. PC aynı bende sadece 1TB SSD var marka model bile aynı Genişletmek için tıkla... İyi kullanımlar hocam Fallegan dedi: Baya bir kişide var hocam, bende de oldu. Önerilmemesinin sebebi zaten. Genişletmek için tıkla... bende yazılımlı model lightsync var ondan dolayı sanırım.
zeultar dedi: Bende bizzat var kullanıyorum ve hiçbir sorununu göremedim. PC aynı bende sadece 1TB SSD var marka model bile aynı Genişletmek için tıkla... İyi kullanımlar hocam Fallegan dedi: Baya bir kişide var hocam, bende de oldu. Önerilmemesinin sebebi zaten. Genişletmek için tıkla... bende yazılımlı model lightsync var ondan dolayı sanırım.
Fallegan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Çözümler 24 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Grafik Tasarımcı 30 Ocak 2025 #10 Lew1 dedi: İyi kullanımlar hocam bende yazılımlı model lightsync var ondan dolayı sanırım. Genişletmek için tıkla... Bendeki de o modeldi, 8-9 ay sonunda çıktı.
Lew1 dedi: İyi kullanımlar hocam bende yazılımlı model lightsync var ondan dolayı sanırım. Genişletmek için tıkla... Bendeki de o modeldi, 8-9 ay sonunda çıktı.