HYasin01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #1 Merhaba arkadaşlar mouse çok kullanmadım, yeni yeni kullanmaya başladım. Atadığım makro özellikle de GameLoop emülatörde çalışmıyor. Çözüm ve önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Güncel. Son düzenleme: 15 Mart 2024
Merhaba arkadaşlar mouse çok kullanmadım, yeni yeni kullanmaya başladım. Atadığım makro özellikle de GameLoop emülatörde çalışmıyor. Çözüm ve önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Güncel.
S SAMETN1 Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #2 HYasin01 dedi: Merhaba arkadaşlar mouse çok kullanmadım, yeni yeni kullanmaya başladım. Atadığım makro özellikle de GameLoop emülatörde çalışmıyor. Çözüm ve önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Güncel. Genişletmek için tıkla... Çözüm buldunuz mu? Artı 0 Eksi
HYasin01 dedi: Merhaba arkadaşlar mouse çok kullanmadım, yeni yeni kullanmaya başladım. Atadığım makro özellikle de GameLoop emülatörde çalışmıyor. Çözüm ve önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Güncel. Genişletmek için tıkla... Çözüm buldunuz mu?