Logitech 402 vs. Logitech 502

Björk™

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, uzun süredir Logitech G300 model mouse kullanıyorum. Artık değiştirme kararı aldım ancak iki mouse arasında kaldım. Logitech G402'de Fusion Engine teknolojisi var ve 500 ips'e kadar tarama hızına ulaşabiliyor. Logitech G502 ise 300 ips tarama hızına ulaşabiliyor. İps değerlerine baktığım zaman aklım G402'ye kayıyor lakin sizinde fikrinizi almak istiyorum.
Özellikle merak ettiğim konuda G402 kullanan arkadaşlar baş parmağın olduğu bölgede bulunan sniper tuşu kullanımı zorlaştırıyor mu? Yani kulllanım esnasında yanlışlıkla basma vs gibi durumlara yol açıyor mu? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ellerin büyük mü? G300 kullandığına göre küçüktür diye tahminde bulunuyorum. G402 ve 502 biraz büyük gelebilir eğer küçük ise.

G402 kullanıcısıyım(önceden g300s, g102 prodigy) sniper tuşu derken neyi kast ettin bilmiyorum ama soldaki hiç bir tuş G300s'teki gibi rahatsız etmiyor. G502 arkadaşımda var ve gerçekten büyük mouse kullanmakta zorlanıyorum. Tavsiyem g402 .

Not: Bozulsa hiç düşünmeden yine g402 alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…