Yutuberf Hectopat Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #1 Merhaba, Logitech mouse sıkıntı çıktı ve mailden yazdım. Benden bu bilgileri istediler. Acaba değişim olacak mı? Fotoğraf belirttim. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2023
Merhaba, Logitech mouse sıkıntı çıktı ve mailden yazdım. Benden bu bilgileri istediler. Acaba değişim olacak mı? Fotoğraf belirttim.
4 492457 Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 2.137 Çözümler 10 31 Aralık 2023 #2 Yutuberf dedi: Merhaba, Logitech mouse sıkıntı çıktı ve mailden yazdım. Benden bu bilgileri istediler. Acaba değişim olacak mı? Fotoğraf belirttim. Eki Görüntüle 2070048 Genişletmek için tıkla... Muhtemelen kullanıcı hatası var mı yok mu diye bakmak için sizden ürünü teslim alacaklardır. Herhangi bir şey söylemek zor.
Yutuberf dedi: Merhaba, Logitech mouse sıkıntı çıktı ve mailden yazdım. Benden bu bilgileri istediler. Acaba değişim olacak mı? Fotoğraf belirttim. Eki Görüntüle 2070048 Genişletmek için tıkla... Muhtemelen kullanıcı hatası var mı yok mu diye bakmak için sizden ürünü teslim alacaklardır. Herhangi bir şey söylemek zor.
Yutuberf Hectopat Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #3 492457 dedi: Muhtemelen kullanıcı hatası var mı yok mu diye bakmak için sizden ürünü teslim alacaklardır. Herhangi bir şey söylemek zor. Genişletmek için tıkla... Acaba hocam bu bilgileri yeni ürün göndermek için mi istediler olabilir mi?
492457 dedi: Muhtemelen kullanıcı hatası var mı yok mu diye bakmak için sizden ürünü teslim alacaklardır. Herhangi bir şey söylemek zor. Genişletmek için tıkla... Acaba hocam bu bilgileri yeni ürün göndermek için mi istediler olabilir mi?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.212 Makaleler 15 Çözümler 503 Yer Türkiye Cumhuriyeti 31 Aralık 2023 #4 Bunu istiyorlarsa ve sorun olduğunu da düşünüyorlarsa muhtemelen yenisini gönderirler. Bende öyle oldu. Fareyi de geri istemediler.
Bunu istiyorlarsa ve sorun olduğunu da düşünüyorlarsa muhtemelen yenisini gönderirler. Bende öyle oldu. Fareyi de geri istemediler.
Yutuberf Hectopat Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #5 Teru dedi: Bunu istiyorlarsa ve sorun olduğunu da düşünüyorlarsa muhtemelen yenisini gönderirler. Bende öyle oldu. Fareyi de geri istemediler. Genişletmek için tıkla... Sizden ne gibi bilgiler istediler? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2023
Teru dedi: Bunu istiyorlarsa ve sorun olduğunu da düşünüyorlarsa muhtemelen yenisini gönderirler. Bende öyle oldu. Fareyi de geri istemediler. Genişletmek için tıkla... Sizden ne gibi bilgiler istediler?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.212 Makaleler 15 Çözümler 503 Yer Türkiye Cumhuriyeti 31 Aralık 2023 #6 Yutuberf dedi: Sizden ne gibi bilgiler istediler? Genişletmek için tıkla... Aynı bilgileri istediler. Bir de farenin seri numarası görünecek şekilde faturayı da çekip atmamı istediler. Sonrasında zaten garantiden yenisini göndereceğiz dediler. UPS kargo kodu geldi.
Yutuberf dedi: Sizden ne gibi bilgiler istediler? Genişletmek için tıkla... Aynı bilgileri istediler. Bir de farenin seri numarası görünecek şekilde faturayı da çekip atmamı istediler. Sonrasında zaten garantiden yenisini göndereceğiz dediler. UPS kargo kodu geldi.
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 31 Aralık 2023 #7 Yenisini yollayacaklar cok buyuk ihtimalle.