2 298842 Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 1.691 Çözümler 3 21 Mayıs 2023 #21 FelliX dedi: Sesli olsa daha iyi olur hocam kusura bakmayın sizi de yoruyorum. Hocam bunu önerir misiniz? Rampage Kb-r97 X-tracer Mekanik Full Rgb Aydınlatmalı - Red Switch Bilek Destekli Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol @550519 Genişletmek için tıkla... Hocam Razer sete gitmez diye Akko 3087 istemediniz şimdi Rampage atıyorsunuz oldu mu bu
FelliX dedi: Sesli olsa daha iyi olur hocam kusura bakmayın sizi de yoruyorum. Hocam bunu önerir misiniz? Rampage Kb-r97 X-tracer Mekanik Full Rgb Aydınlatmalı - Red Switch Bilek Destekli Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol @550519 Genişletmek için tıkla... Hocam Razer sete gitmez diye Akko 3087 istemediniz şimdi Rampage atıyorsunuz oldu mu bu
F FelliX Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 1.839 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #22 Paper.C dedi: Tekrardan yazmaya üşeniyorum o yüzden önceden yazdığım bir mesajımı alıntılayacağım. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler. 298842 dedi: Hocam Razer sete gitmez diye Akko 3087 istemediniz şimdi Rampage atıyorsunuz oldu mu bu Genişletmek için tıkla... Oda doğru hocam özür dilerim
Paper.C dedi: Tekrardan yazmaya üşeniyorum o yüzden önceden yazdığım bir mesajımı alıntılayacağım. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler. 298842 dedi: Hocam Razer sete gitmez diye Akko 3087 istemediniz şimdi Rampage atıyorsunuz oldu mu bu Genişletmek için tıkla... Oda doğru hocam özür dilerim