nkmeth008 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 146 23 Haziran 2021 #1 Merhabalar, yaklaşık 3 aydır Twitch'te yayınlar açıyorum ve izlenme sayılarım biraz iyileşmeye başladı. Kameram için pek iyi açı bulamadım. Kamerama uygun tripod kullanan veya öneren varsa çok sevinirim.
Merhabalar, yaklaşık 3 aydır Twitch'te yayınlar açıyorum ve izlenme sayılarım biraz iyileşmeye başladı. Kameram için pek iyi açı bulamadım. Kamerama uygun tripod kullanan veya öneren varsa çok sevinirim.
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 23 Haziran 2021 #2 Hocam konu dışı fakat Twitch kanalınızı atar mısınız?
nkmeth008 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 146 24 Haziran 2021 #3 Faraenn dedi: Hocam konu dışı fakat Twitch kanalınızı atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Reklam olmayacaksa eğer atayım hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Faraenn dedi: Hocam konu dışı fakat Twitch kanalınızı atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Reklam olmayacaksa eğer atayım hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et