Logitech C310 kamera sürücüsü güncel ve OBS, Discord ve Logitech uygulamalarında sorunsuz çalışıyor. Fakat NVIDIA Broadcast uygulamasında cihazı bulamıyor ve Windows 10'nun kendi uygulamasında da açılmıyor. Sorunu nasıl çözebilirim?
Sorunu çözdüm. Kamerayı Aygıt Yöneticisi'nden kaldırıp sistemi yeniden başlatın daha sonra aşağıdaki videodaki adımları yapın.
@homie merhaba dostum çözdüğüne sevindim benim bir kaç sorum olucaktı fazla vaktini almak istemiyorum, bende c310 satın aldım da mikrofonundan hoşnut musun sesini yüksek ve kaliteli iletiyor mu ayrıca senden küçük bir ricam olucak discordun varsa beni ekler misin mikrofon testini kendim de duymak istiyorum da tabi eğer sende istersen raizel1337 discord kullanıcı adım