GazzeliAtalayq Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.171 19 Mart 2022 #1 Link Fiyatına göre nasıldır? Twitch yayınları için iyi bir görüntü kalitesi verir mi?
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.645 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #2 Youtube taki incelemelere bak Herkesde bu kamera yok yani
GazzeliAtalayq Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.171 19 Mart 2022 #3 Dorzi dedi: Youtube taki incelemelere bak Herkesde bu kamera yok yani Genişletmek için tıkla... İncelemelerine baktım. Ama bu bütçede belki öneri gelir farklı model. Belki direkt kullanan vardır. Bilinen bir model kullanan mutlaka vardır
Dorzi dedi: Youtube taki incelemelere bak Herkesde bu kamera yok yani Genişletmek için tıkla... İncelemelerine baktım. Ama bu bütçede belki öneri gelir farklı model. Belki direkt kullanan vardır. Bilinen bir model kullanan mutlaka vardır
X xarresa Hectopat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 113 22 Mart 2022 #4 Aldınız mı hocam? Memnun musunuz?
GazzeliAtalayq Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.171 22 Mart 2022 #5 xarresa dedi: Aldınız mı hocam? Memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Sanırım kargo yarın ulaşacak elime.
xarresa dedi: Aldınız mı hocam? Memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Sanırım kargo yarın ulaşacak elime.
X xarresa Hectopat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 113 26 Mart 2022 #6 GazzeliAtalayq dedi: Sanırım kargo yarın ulaşacak elime. Genişletmek için tıkla... Kullanıyor musunuz şu an? Memnun musunuz?
GazzeliAtalayq dedi: Sanırım kargo yarın ulaşacak elime. Genişletmek için tıkla... Kullanıyor musunuz şu an? Memnun musunuz?
GazzeliAtalayq Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.171 26 Mart 2022 #7 xarresa dedi: Kullanıyor musunuz şu an? Memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet elime ulaştı. Gayet kaliteli ve bana cevap verdi. Evde olsam fotoğraf paylaşırdım. Yayın için kullanıyorum görüntü beklediğimden kaliteli. 2.5 metre mesafemde rgb aydınlatmalar var renkleri çok iyi yakalıyor. Odaklama problemide yok
xarresa dedi: Kullanıyor musunuz şu an? Memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet elime ulaştı. Gayet kaliteli ve bana cevap verdi. Evde olsam fotoğraf paylaşırdım. Yayın için kullanıyorum görüntü beklediğimden kaliteli. 2.5 metre mesafemde rgb aydınlatmalar var renkleri çok iyi yakalıyor. Odaklama problemide yok