E Erdemmm Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #1 Logitech G300s mouse kullanıyorum. 05 adlı makroya çift tıklama görevini veriyorum ama hiç tıklamıyor. Normal tıklama yapıyorum tıklıyor sıkıntı yok ama çift tıklama çalışmıyor. Yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2022
Logitech G300s mouse kullanıyorum. 05 adlı makroya çift tıklama görevini veriyorum ama hiç tıklamıyor. Normal tıklama yapıyorum tıklıyor sıkıntı yok ama çift tıklama çalışmıyor. Yardım edebilir misiniz?
ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 15 Mayıs 2022 #2 Masaüstündeki bir dosyayı çift tık tuşuyla açmaya çalışınca açıyor mu?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 15 Mayıs 2022 #3 Kronik sorunlu bir fare bildiğim kadarıyla. Donanımsal sorun olabilir, ne zamandır kullanıyorsunuz?
E Erdemmm Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #4 ChaosBey dedi: Masaüstündeki bir dosyayı çift tık tuşuyla açmaya çalışınca açıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok sanki hiçbir atama yapılmamış gibi. 333365 dedi: Kronik sorunlu bir fare bildiğim kadarıyla. Donanımsal sorun olabilir, ne zamandır kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kafasına göre önceden çalışıyordu şimdi çift tıklama çalışmıyor 4 ay oldu.
ChaosBey dedi: Masaüstündeki bir dosyayı çift tık tuşuyla açmaya çalışınca açıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok sanki hiçbir atama yapılmamış gibi. 333365 dedi: Kronik sorunlu bir fare bildiğim kadarıyla. Donanımsal sorun olabilir, ne zamandır kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kafasına göre önceden çalışıyordu şimdi çift tıklama çalışmıyor 4 ay oldu.