Öncelikle merhaba. Sizlere Logitech'ten aldığım F710 gampadimin garanti sürecini ve Logitech'in ürününü ve ismini ne kadar önemsediğini anlatmak istedim. Yani kısacası bu bir Logitech'e teşekkür sizler içinde bilgi niteliğinde bir mesaj olmasını umuyorum.
Bundan 1 sene 2 hafta önce Amazon üzerinden Logitech F710 gamepad aldım. Eski duruşuna rağmen çok iyi iş çıkarıyordu. Beraber sayısızca oyun bitirip Ultimate Team'de dans ediyorduk adeta.
Her şey böylesine güzel giderken benim sol analoğum tuhaf hareketler yapmaya başladı. Oyunda karakterler bir durup bir yürüyor FIFA'da oyuncular koşmuyor bir farklılık vardı.
Joy. CPL'ye girince her şeyi anladım sol analoğum kararsızlaşmıştı. Yani ben sol anaoluğu öne ilerlettiğimde o sanki ben onu kendi ekseninde dönderiyormuşum gibi algılıyordu. İnternette çok kez araştırdım sorunun çözümü için ama hepsinde kolun içini açmam gerekiyordu. Garantisi devam ettiği için uzaktım içini açma işine.
Bu süreçte oyun oynamaya devam ettiğim için en azından D-pad'den devam ederim dedim ve D-pad ile idare etmeye başladım. Girdim Asseto'ya, açtım trafik modunu, bastım(RT) gaza, bir de ne göreyim RT tuşu sol analogla aynı olmuş. Sonuna kadar basıyorum yarısını basmışım gibi algılıyor. Bu bardağı taşıran son damlaydı.
Girdim Logitech'in sitesine ve canlı desteğe bağlandım. Sorunumu söyledim uzaktan yardımcı olmaya çalıştılar fakat fayda etmedi. Yaklaşık 10,15 dakika uğraştık ama nafile. Bunu üzerine canlı destekteki kumar reddy ağabeyim benden ürünün faturasını ve adres bilgilerimi istedi. Ürünün faturasını gönderdim ama adres bilgimi neden istediğini sordum. Kumar ağabeyim bana sana yeni F710 göndereceğiz dedi. Ben nasıl yani şimdi bana yeni kol mu gönderiyorsunuz? Dedim. (tabii alışmışım Türkiye'deki garanti sürecindeki olaylara dalga falan geçiyor zannettim.) Tabii ki de dedi. Ben sevinçten havalara uçarken kumar ağabeyimde bilgilerimi doğruladı ve ürünün kargoya verildiği gün seni mail ile bilgilendireceğiz dedi ve 2 gün sonra mail geldi. Yeni F710'u kargoya vermişlerdi. Hollanda'dan yola çıkan kargo 4 günde gümrüğü takılmadan geldi.
Kutuyu açtım bildiğimiz yeni koldu ama bir eksiklik vardı şu an iki tane F710 olmuştu. Arızalı olan F710'u göndermem hakkında hiçbir şey söylememişlerdi.
Tekrardan bağlandım ve sorduğumda eski cihazı sizde kalabilir dediler. O kadar şaşırdım ki anlatamam ve günün sonunda sol analog ve RT tuşlarını saymazsak 2 tane oyun kolum olmuştu.
Bundan sonra almak istediğim bir ürünü Logitech üretiyorsa başka markalara bakmayacağım. Gönlümü en iç yerinden fetih ettiler.
Benim Logitech deneyimim böyleydi ve bu deneyim için teşekkür ederim:
Logitech,
Logisupport.
Başrol: kumar reddy