Logitech DFGT alınmalı mı?

VolkiColt

Decapat
İkinci el bir direksiyon seti almayı düşünüyorum. Ancak arada kaldım sizce H vites okadar gerekli mi? 600 TL daha fazla verecek kadar? Oynadığım oyunlar Dirt, Asetto Corsa, Forza Horizon.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer simülasyon hastasıysanız ve bütçeniz varsa h vites gerekli.

dirt ve asetto corsa için alınabilir ama ağırlıklı olarak forza oynuyorsanız 900 derecelik hiçbir direksiyon işinize çok fazla yaramayacaktır.

dirt ve asetto corsa için alınabilir ama ağırlıklı olarak forza oynuyorsanız 900 derecelik hiçbir direksiyon işinize çok fazla yaramayacaktır.
Ne önerirsiniz ?
Ağırlıklı dirt oynuyorum

Ne önerirsiniz ?
Bende logitech driving force gt var çoğu oyun için yeterli ama logitech g29 kullandığımda simülasyon oyunlarında gerçekten dahada farklı bir keyif alındığını söyleyebilirim.Maalesef iki ürününde 2.el fiyatları çok yüksek şu an için.

Logitech G27-29 ve Dfgt serileri Dirt serilerinde ciddi ses yapacaktır. öncelikle bir kaç video izleyin derim bu ses konusu ile alakalı.
Malesef ikinci el veya sıfır ürünler ülkemizde ciddi pahallı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…