cankrbs Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #1 Dostlar selam, yaklaşık 1 aydır direksiyon seti standda duruyor. Bugün oynayasım geldi ve taktım fakat fren pedalı arada takılı kalıyor. Sebebi nedir, tozdan olabilir mi?
Dostlar selam, yaklaşık 1 aydır direksiyon seti standda duruyor. Bugün oynayasım geldi ve taktım fakat fren pedalı arada takılı kalıyor. Sebebi nedir, tozdan olabilir mi?
Sxtre Kilopat Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 562 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri 12th Gen Intel Core i5-12500h NVIDIA GeForce RTX 3050 Tİ / Intel Iris Xe Graphics 24 GB / SODIMM, CRUCİAL 3000/6000 MHz Ram Samsung 512 NVM M.2 SSD Kingston KC3000 1 TB NMV M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Müzik Prodüktörü 27 Temmuz 2023 #2 Yağı eksilmiştir, çekme yaylarının arasına bir şey girmiş olabilir. İçini açıp bakmadan tespit koymak zor.
Yağı eksilmiştir, çekme yaylarının arasına bir şey girmiş olabilir. İçini açıp bakmadan tespit koymak zor.
cankrbs Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #3 Sxtre dedi: Yağı eksilmiştir, çekme yaylarının arasına bir şey girmiş olabilir. İçini açıp bakmadan tespit koymak zor. Genişletmek için tıkla... Hocam daha önce hiç açmadım açma videosu var mı veya açınca bir parça düşebilir mi içinden.
Sxtre dedi: Yağı eksilmiştir, çekme yaylarının arasına bir şey girmiş olabilir. İçini açıp bakmadan tespit koymak zor. Genişletmek için tıkla... Hocam daha önce hiç açmadım açma videosu var mı veya açınca bir parça düşebilir mi içinden.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 7.981 Makaleler 4 Çözümler 20 27 Temmuz 2023 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
cankrbs Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #5 Itechin.g dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam.
Itechin.g dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam.