hilz Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 381 Çözümler 2 Yer Istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen5 7500F 32GB DDR5 Rtx3060ti Msi a620m-b 512gb nvme ssd Cinsiyet Erkek Meslek Okuyor 18 Haziran 2025 #1 Merhaba. ETS 2 oynuyorum ve frenin bildiginiz işlevi yok gazdan ayağımı çekince freni kendi kendine köklüyor. ETS 2 oynuyorum.
Merhaba. ETS 2 oynuyorum ve frenin bildiginiz işlevi yok gazdan ayağımı çekince freni kendi kendine köklüyor. ETS 2 oynuyorum.
UmutLity Decapat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 995 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #2 hilz dedi: Merhaba. ETS 2 oynuyorum ve frenin bildiginiz işlevi yok gazdan ayağımı çekince freni kendi kendine köklüyor. ETS 2 oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Rötarder açıksa kapatın. Pedal ayarlarında fren kendi kendine basıyormu orada diye bakı. Ölü bölgede sorun olabilir.
hilz dedi: Merhaba. ETS 2 oynuyorum ve frenin bildiginiz işlevi yok gazdan ayağımı çekince freni kendi kendine köklüyor. ETS 2 oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Rötarder açıksa kapatın. Pedal ayarlarında fren kendi kendine basıyormu orada diye bakı. Ölü bölgede sorun olabilir.