CGTYKSY55 Kilopat Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 140 Çözümler 1 13 Temmuz 2019 #1 Ben şimdi Logitech DFGT adlı direksiyon setini aldım ama nasıl kuracağımı bilmiyorum, bana yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2019
Ben şimdi Logitech DFGT adlı direksiyon setini aldım ama nasıl kuracağımı bilmiyorum, bana yardımcı olursanız sevinirim.
logiwex Megapat Katılım 29 Haziran 2014 Mesajlar 166 Yer Tekirdağ Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2019 #2 Buradan indirin; Downloads - Driving Force GT – Logitech Destek + Karşıdan Yükleme işletim sisteminizi seçin. Kurulumu kolay zaten aklınıza takılan bir şey olursa yazın yardımcı olurum.
Buradan indirin; Downloads - Driving Force GT – Logitech Destek + Karşıdan Yükleme işletim sisteminizi seçin. Kurulumu kolay zaten aklınıza takılan bir şey olursa yazın yardımcı olurum.
CGTYKSY55 Kilopat Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 140 Çözümler 1 14 Temmuz 2019 #3 logiwex dedi: Buradan indirin; Downloads - Driving Force GT – Logitech Destek + Karşıdan Yükleme işletim sisteminizi seçin. Kurulumu kolay zaten aklınıza takılan bir şey olursa yazın yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
logiwex dedi: Buradan indirin; Downloads - Driving Force GT – Logitech Destek + Karşıdan Yükleme işletim sisteminizi seçin. Kurulumu kolay zaten aklınıza takılan bir şey olursa yazın yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Yunuwq Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci Intel(R) Core(TM) i5-10500 CPU @ 3.10GHz 3.10 GHz Takılı RAM 8,00 GB Windows 11 Anakart Gigabyte H410M H V3 Ekran Karti Asus Tuf Gtx 1650 Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #4 logiwex dedi: Buradan indirin; Downloads - Driving Force GT – Logitech Destek + Karşıdan Yükleme işletim sisteminizi seçin. Kurulumu kolay zaten aklınıza takılan bir şey olursa yazın yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... kardesim windows 11 deyim windows 10 versiyon nunu kursam olurmu?
logiwex dedi: Buradan indirin; Downloads - Driving Force GT – Logitech Destek + Karşıdan Yükleme işletim sisteminizi seçin. Kurulumu kolay zaten aklınıza takılan bir şey olursa yazın yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... kardesim windows 11 deyim windows 10 versiyon nunu kursam olurmu?