K kajufindik2 Zeptopat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 11 3 Temmuz 2024 #1 Merhaba, İkinci el Logitech DFGT Pro direksiyon seti Aldım. Ürünün adaptörü yok, adaptörsüz çalışır mı ve nasıl kurulur yardımcı olabilir misiniz? Elektrikçiden vesaire herhangi bir adaptör alsam iş görür mü?
Merhaba, İkinci el Logitech DFGT Pro direksiyon seti Aldım. Ürünün adaptörü yok, adaptörsüz çalışır mı ve nasıl kurulur yardımcı olabilir misiniz? Elektrikçiden vesaire herhangi bir adaptör alsam iş görür mü?
F FleiaX Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.329 Makaleler 1 Çözümler 2 3 Temmuz 2024 #2 Aynı değerleri verirsen çalışır muhtemelen ama elektrikten anlayan biri yapsın yoksa yakarsın bir şeyleri.
Aynı değerleri verirsen çalışır muhtemelen ama elektrikten anlayan biri yapsın yoksa yakarsın bir şeyleri.
K kajufindik2 Zeptopat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 11 3 Temmuz 2024 #3 FleiaX dedi: Aynı değerleri verirsen çalışır muhtemelen ama elektrikten anlayan biri yapsın yoksa yakarsın bir şeyleri. Genişletmek için tıkla... Adaptörsüz kullanılıyor mu peki ona göre orijinal adaptör alabilirim Elektronikçilere Sordum Sadece 24v 2 amper adaptör var onu alıp taksam sorun yaşatır mı? Son düzenleme: 3 Temmuz 2024
FleiaX dedi: Aynı değerleri verirsen çalışır muhtemelen ama elektrikten anlayan biri yapsın yoksa yakarsın bir şeyleri. Genişletmek için tıkla... Adaptörsüz kullanılıyor mu peki ona göre orijinal adaptör alabilirim Elektronikçilere Sordum Sadece 24v 2 amper adaptör var onu alıp taksam sorun yaşatır mı?