Alicaan Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #1 Logitech DFGT sete vites eklemek istiyorum, dışardan ekleme nasıl oluyor bilmiyorum. Nasıl bir vites bulabilirim? Bulduğum vitesler uyumlu olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2024
Logitech DFGT sete vites eklemek istiyorum, dışardan ekleme nasıl oluyor bilmiyorum. Nasıl bir vites bulabilirim? Bulduğum vitesler uyumlu olur mu?
ircoas Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.692 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Islemci:AMD Ryzen™5 7600X Anakart:GIGABYTE B650M DS3H Ram:XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL40 Kasa/PSU:XIGMATEK COCKPIT X-POWER 700W 80PLUS Ekran Karti:ZOTAC GeForce RTX 4070 TWIN EDGE OC Sivi Sogutma:COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 SSD:CRUCIAL P3 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 5 Haziran 2024 #2 Alicaan dedi: Logitech DFGT sete vites eklemek istiyorum, dışarıdan ekleme nasıl oluyor bilmiyorum. Nasıl bir vites bulabilirim? Bulduğum vitesler uyumlu olur mu? Genişletmek için tıkla... TH8s alabilirsin. Yok pahalı dersen 3D printer ile yapılanlar var hocam. Onlara bakabilirsin. Ancak debriyaj olmadığı için özellikle Assetto Corsa'da zorlanacaksın. Yaşadım çünkü.
Alicaan dedi: Logitech DFGT sete vites eklemek istiyorum, dışarıdan ekleme nasıl oluyor bilmiyorum. Nasıl bir vites bulabilirim? Bulduğum vitesler uyumlu olur mu? Genişletmek için tıkla... TH8s alabilirsin. Yok pahalı dersen 3D printer ile yapılanlar var hocam. Onlara bakabilirsin. Ancak debriyaj olmadığı için özellikle Assetto Corsa'da zorlanacaksın. Yaşadım çünkü.