Logitech DFGT ve G25 sıfır bulunabilir mi?

MuratBurak

Hectopat
Daha fazla  
Son günlerde gittikçe artan ETS2 hevesim direksiyon alacak kadar arttı. Ürünleri inceledim fakat Snopy, Goldmaster, Trustmaster gibi firmaların düşük seviye ürünleri ilgimi çekmedi ve kullanıcılarda pek memnun olmadıklarını söylüyorlar. Bende bütün ekipmanlarım Logitech olduğu için ve direksiyon setini en iyi yapanlardan birinin Logitech olduğunu düşündüğüm için ürünlerini inceledim. G27 G29 direksiyonların aşırı pahalı olduğu için onlardan almak istemiyorum. Bu durumda sanırım iki seçenek kalıyor Logitech G25 veya Driving Force GT. G25 normal şanzımanlı olduğu için onu almak daha cazip geldi, Fakat ikisinin de sıfırını göremedim. Driving Force GT daha yeni durduğu için onun sıfırı bir yerlerde vardır diye düşünüyorum bu ürünleri bulabileceğim bir yer varmı? Doğubank gibi yerlerde olur mu? Kafamda G25 olsa da hangisi daha sağlam ve mantıklı bir seçim olur? Fiyatları ortalama nedir?

Sanırım ikiside artık üretilmiyor ve piyasası da ikinci el durumda. Ancak ikinci el olarak alabilirsiniz çoğu kişi bu konuda konu açmıştı çoğu kişinin hevesi bitiyor belli bir süreden sonra o yüzden mümkün olduğunda fazla para vermeden kaliteli ürün almak gerekiyor o da ikinci el olarak geçiyor gibi. Bildiğim kadarıyla da Thrustmaster direksiyon konusunda başarılı bir marka zaten ucuz direksiyonlara denk gelmedim hiç yada ben göremedim.

Sanırım ikiside artık üretilmiyor ve piyasası da ikinci el durumda. Ancak ikinci el olarak alabilirsiniz çoğu kişi bu konuda konu açmıştı çoğu kişinin hevesi bitiyor belli bir süreden sonra o yüzden mümkün olduğunda fazla para vermeden kaliteli ürün almak gerekiyor o da ikinci el olarak geçiyor gibi. Bildiğim kadarıyla da Thrustmaster direksiyon konusunda başarılı bir marka zaten ucuz direksiyonlara denk gelmedim hiç yada ben göremedim.
İkinci el G25 ortalama ne kadara alabilirim?

Evet Thrustmaster kaliteli bir direksiyon ve yarış oyunları için profesyonel derecede sayılabilir bence. Logitech ETS 2 gibi oyunlarda çok kullanışlı. Benim de evde Snopy direksiyonum var çok heves etmiştim Logitech'e o kadar para vermiyeceklerini bildiğim için kendi paramla almıştım Snopy direksiyonuda fakat tam tur dönmediği için oyunda ki ile tam oturmuyor o yüzden hevesim kaçmıştı. Fakat bir Logitech olsa ömrümün sonuna kadar sıkılmadan oynayabilirdim. Eğer imkanınız varsa iyisini alın yoksa hiç almayın çünkü hevesiniz geçiyor kalitesiz tam tur dönmeyen ürünlerde.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı