Logitech DFGT ve G25 sıfır bulunabilir mi?

DFGT bulabilirsin ama şansın çok düşük. G25 de olabilir. İkisini de sıfır almış arkadaşlarım oldu (yakın tarihte). Cidden zor bulması.

DFGT bulabilirsin ama şansın çok düşük. G25 de olabilir. İkisini de sıfır almış arkadaşlarım oldu (yakın tarihte). Cidden zor bulması.
G25 Bulabilirsem 500'ü zorlamaya çalışırım fakat konuyu açmakta biraz erken davrandım. 15 Tatilde almayı düşünüyorum fakat neden satılmadığını merak ettiğim için konu oluşturmuştum umarım bulurum. Başka önerileriniz var ise merak ederim.

malesef 0 dfgt ya da g25 bulman imkansız ama tertemiz 2.eller var.

Benim direk direksiyonun kendisini yapmak gibi bir projem var tabi hazır bir paket olmuyor ve emek isteyen bir ürün ortaya çıkıyor ama diğer bir alternatif olabilir.

Benim direk direksiyonun kendisini yapmak gibi bir projem var tabi hazır bir paket olmuyor ve emek isteyen bir ürün ortaya çıkıyor ama diğer bir alternatif olabilir.
Aslında yapılıyor internette video lar izledim yarım tur dönen direksiyonları arttırabiliyorlar.
G29'La Asette Corsa oynama imkanı buldum kalkmak istemiyorsunuz.

Aslında yapılıyor internette video lar izledim yarım tur dönen direksiyonları arttırabiliyorlar.
G29'La Asette Corsa oynama imkanı buldum kalkmak istemiyorsunuz.

Yok bu tür dönüşümlerden bahsetmiyorum arduino leonardo ve bir kaç parça ile 900° direksiyon yapılabiliyor ama emek istiyor.

250 ye biri koymuştu df alamadım çok pişman oldum, en fazla 300-400 arası bulabilirsin..

Evet zamanında bende bi hevesle snopy vh5 almıştım yarım tur döndüğü için bütün hevesim kursağımda kalmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…