Logitech DFGT vs. Rampage V900-S

Rudich

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Ben PS4 alacağım ve ana amacım yeni gram turismo oyununu oynamak olacak. Fakat Logitech DFGT direksiyon setinin PS4 desteği yokmuş sanırım, bu yüzden Rampage V900-S düşünüyorum siz bu segmentte PS4 destekleyen direksiyon seti biliyorsanız öneriye fazlasıyla açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
DFGT öneririm PS4 için adaptörleri vardır mutlaka V900-S DFGT nin yanında basit bir plastik parçasından başka birşey değil.

DFGT öneririm PS4 için adaptörleri vardır mutlaka V900-S DFGT nin yanında basit bir plastik parçasından başka birşey değil.
Aradım ama doğru bir adaptör bulamadım. Sizin bildiğiniz varmı bu konuda veya önerdiğiniz?

V900's çöp dostum ne Force feedback geri bildirim sistemi var ne de kaliteli bildiğin plastik teneke oyunlar da ki aracın direksiyonuyla bile tam dönmüyor DFGT ile bunu kıyaslamak Logitech'e hakaret olur resmen.
Tamam da dfgt için ps4 dönüştürücüsü bilen yokmu?
Sırf direksiyon seti için ps4 alıyom. Ortasında gran turismo logosuda var diye aklıma hiç desteği olmadığı gelmedi PlayStation özel oyunu sonuçta.

Adaptörünü yapanlar var G29 gibi tanıtıyorlar DFGT'yi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…