Logitech DFGT vs Rampage V900s

422470

Hectopat
Vites titreşim vs bu özellikleri aramıyorum. Sadece 900 derece olması gerek, 2 direksiyon arasında kaldım. 2.el hangisi daha iyidir? Para biriktirip almak istiyorum. Lise 2. sınıfım. Max 1000TL falan alabilirim. Bu fiyata ilanlar var. Hangisi daha iyidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi şöyle bir sıkıntı var param sadece 900s e yetiyor. Malzeme kalitesi ve olmayan özellik için alınmaz mı? DFGT'ye param yetmiyor maalesef.

Şimdi şöyle bir sıkıntı var param sadece 900s e yetiyor. Malzeme kalitesi ve olmayan özellik için alınmaz mı? DFGT'ye param yetmiyor maalesef.

Nasıl yetmiyor hocam DFGT 1000-1400 arası V900s dediğin 1800 TL ki bu parayı asla hak etmez DFGT'yi ben aldığım da 350 liraydı her kuruşuna da değdi ödediğim para çok kaliteli bir set 900 derece olması Force feedback olması yazılımı olması DFGT her açıdan alır V900s bariz kalitesiz ne bir yazılımı var ne bir Force Feedback'ı var DFGT alıp keyfine bak. V900s oyunla tam senkronize bile değil izlediğim her videoda oyunda ki direksiyonla setin arasında bariz fark var kesinlikle tavsiye etmem V900S'ı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı