rymiss Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #1 Eski bir direksiyon setim var. ETS'de önceden çalışıyordu. Uzun süre sonra tekrardan girdim ETS'ye şimdi çalışmamaya başladı. Ne yapabilirim? Markası: Logitech Driving Force EX 941 Ara kablo ile bağlıyorum bilgisayara. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2025
Eski bir direksiyon setim var. ETS'de önceden çalışıyordu. Uzun süre sonra tekrardan girdim ETS'ye şimdi çalışmamaya başladı. Ne yapabilirim? Markası: Logitech Driving Force EX 941 Ara kablo ile bağlıyorum bilgisayara.
Valtorix Centipat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 93 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: İntel arc a750 - CPU: İntel i3 12100f - RAM: 2x 8gb Kingston Fury DDR4 Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #2 rymiss dedi: Eski bir direksiyon setim var. ETS'de önceden çalışıyordu. Uzun süre sonra tekrardan girdim ETS'ye şimdi çalışmamaya başladı. Ne yapabilirim? Markası: Logitech Driving Force ex 941. Ara kablo ile bağlıyorum bilgisayara. Genişletmek için tıkla... Ara kabloda sıkıntı olabilir. Bahsettiğiniz model DFGT'nin düz hali yani df. Artı 0 Eksi
rymiss dedi: Eski bir direksiyon setim var. ETS'de önceden çalışıyordu. Uzun süre sonra tekrardan girdim ETS'ye şimdi çalışmamaya başladı. Ne yapabilirim? Markası: Logitech Driving Force ex 941. Ara kablo ile bağlıyorum bilgisayara. Genişletmek için tıkla... Ara kabloda sıkıntı olabilir. Bahsettiğiniz model DFGT'nin düz hali yani df.