Beatzy Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 211 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #1 Görselde belirttiğim Logitech uygulamasının adını unuttum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Skorpi Megapat Katılım 16 Ağustos 2014 Mesajlar 716 Çözümler 2 18 Nisan 2022 #2 Beatzy dedi: Eki Görüntüle 1364066 Görselde belirttiğim Logitech uygulamasının adını unuttum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Direksiyonu bilmiyorum ama G HUB olması lazım.
Beatzy dedi: Eki Görüntüle 1364066 Görselde belirttiğim Logitech uygulamasının adını unuttum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Direksiyonu bilmiyorum ama G HUB olması lazım.
Beatzy Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 211 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #3 Skorpi dedi: Direksiyonu bilmiyorum ama G HUB olması lazım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam o değil.
Skorpi dedi: Direksiyonu bilmiyorum ama G HUB olması lazım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam o değil.
sp33d Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 2.227 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer İstanbul 18 Nisan 2022 #4 Logitech Profiler olabilir mi? Buldum, Logitech Gaming Software adıyla geçiyor. İkon birebir aynı.
Beatzy Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 211 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #5 sp33d dedi: Logitech profiler olabilir mi? Buldum, Logitech Gaming Software adıyla geçiyor. İkon birebir aynı.Eki Görüntüle 1364076 Genişletmek için tıkla... Hocam X Y ve Z değerlerini değiştirebildiğimiz bir uygulamaydı elimdeki direksiyon biraz sıkıntılı değerler ile oynayınca düzeliyordu. Bu uygulama şu an kurulu ama X Y ve Z değerlerini değiştiremiyorum. sp33d dedi: Logitech profiler olabilir mi? Buldum, Logitech Gaming Software adıyla geçiyor. İkon birebir aynı.Eki Görüntüle 1364076 Genişletmek için tıkla... Buna benzer bir şekildeydi am abu mouse için.
sp33d dedi: Logitech profiler olabilir mi? Buldum, Logitech Gaming Software adıyla geçiyor. İkon birebir aynı.Eki Görüntüle 1364076 Genişletmek için tıkla... Hocam X Y ve Z değerlerini değiştirebildiğimiz bir uygulamaydı elimdeki direksiyon biraz sıkıntılı değerler ile oynayınca düzeliyordu. Bu uygulama şu an kurulu ama X Y ve Z değerlerini değiştiremiyorum. sp33d dedi: Logitech profiler olabilir mi? Buldum, Logitech Gaming Software adıyla geçiyor. İkon birebir aynı.Eki Görüntüle 1364076 Genişletmek için tıkla... Buna benzer bir şekildeydi am abu mouse için.