klavyede ve farede makro tuşlarının olması şart çok alıştım.bütçem klavye için 1000, fare için 700, kulaklık için 1000, razer dışında ürün iletin lütfen ürünlerinin hepsinde renk solması bulunmakta yardımlarınız için teşekkürler.
inceleyeceğim, önerilleriniz için teşekkürler.Klavye:
Corsair K70 RGB MK.2 Low Profile Rapidfire CH-9109018-TR Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Corsair K70 RGB MK.2 Low Profile Rapidfire CH-9109018-TR Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Asus ROG Strix Flare Aura Sync RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus ROG Strix Flare Aura Sync RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Fare:
Corsair Nightsword RGB CH-9306011-EU Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Corsair Nightsword RGB CH-9306011-EU Kablolu Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Asus P504 Rog Gladius II Origin COD Edition Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus P504 Rog Gladius II Origin COD Edition Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Kulaklık:
Asus ROG Strix Fusion 300 LED 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus ROG Strix Fusion 300 LED 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Corsair Void Pro RGB USB Premium 7.1 Premium CA-9011155-EU Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Corsair Void Pro RGB USB Premium 7.1 Premium CA-9011155-EU Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Asus Rog Delta Core Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus Rog Delta Core Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hep Corsair ve Asus üzerinden ilerlemişim, şimdi fark ediyorum.
bi fare 1300 lira ayıptır söylemesi neresi ucuz?Elimde oyuncu faresi olmasa da bir Logitech fare var emektar 5 yıllık modelini hatırlamıyorum ama sizin Logitech'ler ucuz herhalde
Kullanımdan kullanıma, nasıl kullandığınıza göre değişecek bir durum diye düşünüyorum. M705 fare kullanıyorum altıncı senesi. Önermek isterdim ama Logitech söyleme dediğiniz için bir şey diyemeyeceğim.
250₺, 5 yıl, neresi 1300₺ ?Bir fare 1300 lira, ayıptır söylemesi neresi ucuz?