Çözüldü Logitech Driving Force GT 900° Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

user

Hectopat
Ben bu direksiyonu Euro Truck Simulator 2 900° yada 700° lerde oynuyamıyorum videoda olduğu gibi biraz çevirince oyunda direksiyon 2 tur dönüyor. Zaten 200° demi ne heral az çevirince daha ileri gidiyor ama çok sert bir sınır var. Video ekledim orada ne kadar döndüğü gözüküyor. Steering Wheel Position bölümündeki kadar dönüyor, ondan sonrası çok sert zaten oyunda ondan ilerisini çevirsem bile değişmiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen gün arkadaşın direksiyonunu ödünç almıştım. Çok hassastı onun ki de. Sonra direksiyon sihirbazından hassasiyet gibi bir ayarı tamamen kapattım düzeldi biraz. Direksiyon olsaydı ekran görüntüsü yollardım. Ancak direksiyon olmadan o menüye giremiyoruz.

Yorumun teşekkürler. Ben bütün ayarları yapıyorum sertlik filan ama bu 900° olayını çözemedim. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Tamam oradan ayarlıyorum 900 ya da 700 ama oyunda yine aynı.

- - - Güncellendi - - -

Tam olarak sorun videoda gözüküyor. Normalde yarım çeviriyorum oyunda tam çeviriyor. Derece ayarını 900 yapsamda 700 yapsamda aynı hiç bir değişiklik olmuyor. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Söylediklerini denedim yine aynı değişen birşey yok. Vatan kabul ederse iade etmeyi düşünüyorum aldığımdan beri oyun oynamak bir eziyet oldu. Sizce direksiyonda sorun olma ihtimali varmıdır.

Öneriler için teşekkürler. Oyun içerisindeki ayarlardan denedim sorun çözülmedi. Şimdi arkadaşın önerdiği programı deneyeceğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı