Fişeqq Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #1 Merhaba, Driving Force GT almak istiyorum. Nereden alınır veya tanıdığınız satıcı var mı? Bütçem: 1400.
Merhaba, Driving Force GT almak istiyorum. Nereden alınır veya tanıdığınız satıcı var mı? Bütçem: 1400.
TheMarksman Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2015 Mesajlar 1.051 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #2 Hocam o fiyata bulamayabilirsinz, 2. el de olsa. Diğer markalardan öneri isterseniz araştırabilirim.
Fişeqq Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #3 TheMarksman dedi: Hocam o fiyata bulamayabilirsinz, 2. el de olsa. Diğer markalardan öneri isterseniz araştırabilirim. Genişletmek için tıkla... Ne önerirsiniz?
TheMarksman dedi: Hocam o fiyata bulamayabilirsinz, 2. el de olsa. Diğer markalardan öneri isterseniz araştırabilirim. Genişletmek için tıkla... Ne önerirsiniz?
4X3S D3NIED Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 2.714 Makaleler 3 Çözümler 17 1 Mayıs 2022 #4 TheMarksman dedi: Hocam o fiyata bulamayabilirsinz, 2. el de olsa. Diğer markalardan öneri isterseniz araştırabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam bu bütçeyle başka seçenek yok. Varsa bile sorunlu 2. ellerdir. Rampage vs. türevlerinden zaten bahsetmiyorum bile.
TheMarksman dedi: Hocam o fiyata bulamayabilirsinz, 2. el de olsa. Diğer markalardan öneri isterseniz araştırabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam bu bütçeyle başka seçenek yok. Varsa bile sorunlu 2. ellerdir. Rampage vs. türevlerinden zaten bahsetmiyorum bile.