Logitech Driving Force GT'nin Windows 11 desteği yok

Bellek bütünlüğünü kapatmadan yapmanın bir yolu yok mu yabancı forumlarda bir şeyler okumuştum sanki halledebilirsem yazarım.

Bellek bütünlüğünü kapatmadan yapmanın bir yolu yok mu yabancı forumlarda bir şeyler okumuştum sanki halledebilirsem yazarım.

Ben G27 sürücüsü kurup kullanmıştım. Sattığım kişide DFGT'nin sürücüsünü W11'e kuramadı ona da G27 sürücüsü kurdurdum sorunsuz kullanıyordu. Deneyebilirsiniz. G27'ninde W11 desteği yok ama kurulurken uyarı vermiyor.

Son düzenleme:
Bende G27 var zaten G27 driverı kurmaya çalışıyorum ama olmuyor. LGS510 gibi bir şeydi kurmaya çalıştığım sürücü. Logitechin kendi sitesinden kurmuştunuz değil mi? Windows 10 için olanını.

Konuyu bir de ben hortlatayım bugün 2000₺ ye DFGT alacağım resmi olarak sürücü var mı Windows 11'de yoksa cihaz stabil çalışıyor mu ona göre Windows 10'a geçeceğim.

Konuyu bir de ben hortlatayım bugün 2000₺ ye DFGT alacağım resmi olarak sürücü var mı Windows 11'de yoksa cihaz stabil çalışıyor mu ona göre Windows 10'a geçeceğim.
Hocam 2000 e dikkat edin dolandırılmayın öncelikle yada sağlam olduğundan emin olun. Ben w11 de kullandım sorunsuz. Sadece boşta titreme yapıyorsa iracing whellcheck uygulamasını indirin ve sadece uygulamayı açmak yetiyodu bende.

Aynen ya öyle oluyor bir de bende boşta tık tık ediyor tam ortalayamıyor dişlinin arasındaki boşluk yüzünden akşam söküp gress süreceğim.

Sürücüleri nereden kuracağım?

Allah razı olsun dün gece 3 saat uğraştım en sonunda sizin cevabınızı gördüm çözüldü sorun.

Kardeşim sen ne kral adamsın. Kaç yıl sonra bu girdiğin sevap seni cennete götürür umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…