B boraa61 Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 82 15 Nisan 2023 #1 Evet arkadaşlar DFGT'ye sahibim fakat otomatik olduğu için fazla zevk alamıyorum. Logitech'in üretmiş olduğu Logitech Driving Shifter'ı alsam Logitech DFGT ile kullanabilir miyim?
Evet arkadaşlar DFGT'ye sahibim fakat otomatik olduğu için fazla zevk alamıyorum. Logitech'in üretmiş olduğu Logitech Driving Shifter'ı alsam Logitech DFGT ile kullanabilir miyim?
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 15 Nisan 2023 #2 Kullanamazsınız. Ancak arduino cihazını özelleştirme yaparak kullanabilirsiniz fakat masraflı olur. İnstagram'da Simupad adında bir sayfa var o hazır şekilde satıyor fakat pahalı. Bende almayı düşünüyordum fiyatından dolayı vazgeçtim.
Kullanamazsınız. Ancak arduino cihazını özelleştirme yaparak kullanabilirsiniz fakat masraflı olur. İnstagram'da Simupad adında bir sayfa var o hazır şekilde satıyor fakat pahalı. Bende almayı düşünüyordum fiyatından dolayı vazgeçtim.