2 286545 Kilopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 1.211 Çözümler 3 25 Eylül 2023 #1 Yaklaşık 15 sene önce almıştım, ama sadece birkaç kez kullandım. Üstünde USB bağlantısı yok. İnternette aratınca sürücü yazılım vs de bulunmuyor.
Yaklaşık 15 sene önce almıştım, ama sadece birkaç kez kullandım. Üstünde USB bağlantısı yok. İnternette aratınca sürücü yazılım vs de bulunmuyor.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 25 Eylül 2023 #2 286545 dedi: Yaklaşık 15 sene önce almıştım, ama sadece birkaç kez kullandım. Üstünde USB bağlantısı yok. İnternette aratınca sürücü yazılım vs de bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Kimliklerin hepsini atın hocam. Donanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur. www.technopat.net
286545 dedi: Yaklaşık 15 sene önce almıştım, ama sadece birkaç kez kullandım. Üstünde USB bağlantısı yok. İnternette aratınca sürücü yazılım vs de bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Kimliklerin hepsini atın hocam. Donanım Kimliği ile Sürücüleri Bulma Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur. www.technopat.net