Logitech Extreme 3D Pro joystick için bir yazılım var mı?

Fahrenheitt

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, Logitech G Extreme 3D Pro joystick için herhangi bir yazılım var mı? İnternette ne kadar arasam da bulamadım. Hani örnek verirsek SteelSeries farelerin hepsinin bir yazılımı bulunur, oradan renk falan ayarlarız ve hassasiyet gibi bazı ayarları da ayarlarız. İşte o tür program o dediğim joystick için de var mı? Bilen varsa link atarsa daha iyi olur.

Sanırım şu var: Logitech Gaming Software

Açıkçası hiç etkili değil, yazılım kullanmasanız daha iyi. Ya da bendeki sürümü hiçbir işe yaramıyor.

Yok hocam, üstteki algılamıyor. Ürünün kendi destek sayfasından baktım, şu yazılım var:
Bu da üstte bahsettiğim hiç etkili olmayan şey. Hatta arayüzünü şöyle göstereyim, oradan bile belli oluyor hiç uğraşılmadığı.
1608934720917.png

Son düzenleme:
Dediğiniz programı kurdum, ancak Joystick takılı olmasına rağmen kolu algılamadı, yani altta çıkmıyor. Ancak simülasyonda denediğimde çalışıyordu.
Sanırım şu var: Logitech Gaming Software

Açıkçası hiç etkili değil, yazılım kullanmasanız daha iyi. Ya da bendeki sürümü hiçbir işe yaramıyor.

Yok hocam, üstteki algılamıyor. Ürünün kendi destek sayfasından baktım, şu yazılım var:
Bu da üstte bahsettiğim hiç etkili olmayan şey. Hatta arayüzünü şöyle göstereyim, oradan bile belli oluyor hiç uğraşılmadığı.
Eki Görüntüle 801085
Teşekkür ederim, bunun üzerine ciddi bir program yapmamaları çok saçma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı