AlpOSMAN Megapat Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2017 #1 Merhaba ben FSX için Logitech Extreme 3D Pro joystick aldım ama throttle kolu idle da iken FSX'de çeyreğinde felan bide full konumunda ikende tam full olmuyor. Çok araştırdım ama bulamadım nasıl senkronize ederim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2017
Merhaba ben FSX için Logitech Extreme 3D Pro joystick aldım ama throttle kolu idle da iken FSX'de çeyreğinde felan bide full konumunda ikende tam full olmuyor. Çok araştırdım ama bulamadım nasıl senkronize ederim?
Rage Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2014 Mesajlar 1.071 Makaleler 3 Yer Space Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1526129312 26 Ocak 2017 #2 3. ve 6. mesajı oku. Logitech Force 3D Pro Throttle won't go to full in FSX Ayırca, eğer FSX'e ciddi bir ilgin varsa yakın zamanda yeni joystick almalısın. Beş para etmez 3D Pro..
3. ve 6. mesajı oku. Logitech Force 3D Pro Throttle won't go to full in FSX Ayırca, eğer FSX'e ciddi bir ilgin varsa yakın zamanda yeni joystick almalısın. Beş para etmez 3D Pro..