ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 12 Ocak 2013 #1 Arkadaşlar 2 tane joystick beğendim ama hangisini alacağıma karar veremedim. VATAN COMPUTER - LOGITECH - Extreme 3D Pro PC Joystick - Oyun Kollar VATAN COMPUTER - LOGITECH - ATTACK 3 JOYSTICK - Oyun Kollar
Arkadaşlar 2 tane joystick beğendim ama hangisini alacağıma karar veremedim. VATAN COMPUTER - LOGITECH - Extreme 3D Pro PC Joystick - Oyun Kollar VATAN COMPUTER - LOGITECH - ATTACK 3 JOYSTICK - Oyun Kollar
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 12 Ocak 2013 #2 Logitech'in sitesinden daha detaylı öğrenebilirsin. Titreşim özelliği olabilir 3D modelinde... Daha iyi olduğu kesin.
Logitech'in sitesinden daha detaylı öğrenebilirsin. Titreşim özelliği olabilir 3D modelinde... Daha iyi olduğu kesin.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2013 #3 3D; ekstra tuş bakımından, tuş düzeni bakımından, titreşim, malzeme kalitesi ve görünüş bakımından daha üstün. Aradaki fiyat farkına değer. Hangi oyunda/oyunlarda kullanacaksınız?
3D; ekstra tuş bakımından, tuş düzeni bakımından, titreşim, malzeme kalitesi ve görünüş bakımından daha üstün. Aradaki fiyat farkına değer. Hangi oyunda/oyunlarda kullanacaksınız?
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 12 Ocak 2013 #4 son_goku dedi: 3D; ekstra tuş bakımından, tuş düzeni bakımından, titreşim, malzeme kalitesi ve görünüş bakımından daha üstün. Aradaki fiyat farkına değer. Hangi oyunda/oyunlarda kullanacaksınız? Genişletmek için tıkla... Battlefield 3. LOGITECH Extreme 3D Pro aldım. Ama baya zor kullanması.
son_goku dedi: 3D; ekstra tuş bakımından, tuş düzeni bakımından, titreşim, malzeme kalitesi ve görünüş bakımından daha üstün. Aradaki fiyat farkına değer. Hangi oyunda/oyunlarda kullanacaksınız? Genişletmek için tıkla... Battlefield 3. LOGITECH Extreme 3D Pro aldım. Ama baya zor kullanması.