O Oğuzhan Altay Ziyaretçi 13 Ocak 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, iyi sosyaller. Bana yeni satın aldığım Logitech F 710 için oyun tavsiyleriniz nelerdir?
Merhaba arkadaşlar, iyi sosyaller. Bana yeni satın aldığım Logitech F 710 için oyun tavsiyleriniz nelerdir?
Sezer Arslan Hectopat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2015 #2 Fifa 15 çok zevkli oluyor, özellikle kritik penaltılarda titreme özelliği ayrı bir hava katmış. Direğe vs çarpınca kol çok güzel titriyor.
Fifa 15 çok zevkli oluyor, özellikle kritik penaltılarda titreme özelliği ayrı bir hava katmış. Direğe vs çarpınca kol çok güzel titriyor.
RafSaNCaNi Hectopat Katılım 1 Nisan 2015 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2015 #3 Ürünü kullanmaya başlayacaktım ki USB algılanmadı diyor dolayısıyla kurulumunu da yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Ne yaptıysam bilgisayara tanıtamadım. Bütün USB girişlerini test ettim ama sonuç hüsran.
Ürünü kullanmaya başlayacaktım ki USB algılanmadı diyor dolayısıyla kurulumunu da yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Ne yaptıysam bilgisayara tanıtamadım. Bütün USB girişlerini test ettim ama sonuç hüsran.