Xbox 360 kumandası dedikleriniz hepsi 1.kalite replika ürünler oluyormuş galiba.
Ona o kadar vermektense orijinal bir kol almak daha iyi değil midir hocam?
Xbox 360 kumandası dedikleriniz hepsi 1.kalite replika ürünler oluyormuş galiba.
Ona o kadar vermektense orijinal bir kol almak daha iyi değil midir hocam?
Hocam 6 senedir sorunsuz bir şekilde kullanıyorum hala yeni almışım gibi düzgün çalışıyor.
(Forza'da istediğiniz düzeyde gaz ve frene basabiliyorsunuz.)
F310'u bana 9 yaş doğum günümde almışlardı. 17 yaşıma geldim hala sorunsuz kullanıyorum. Hem uzun ömürlü hem kaliteli. Tek eksiği titreşim motorunun olmaması.
Titreşime gerek yok bence hocam yani.
Tabii ki bu herkese göre farklı olabilir saygı duyuyorum ancak bana gerekli değil olsa da olur olmasa da olur.
Tek istediğim gaza bastığımız kadar algılayan bir oyun kolu almak.
Görünüşe bakılırsa F310 alacağım.
5 yıl önce 70TL gibi bir fiyata almıştım aktif olarak kullanıyorum hala sapasağlam.
Kablosuz ve titreşim özelliğinin bulunmaması kişiden kişiye değişir fakat ben çok fazla eksikliğini hissetmedim.
5 yıl önce 70TL gibi bir fiyata almıştım aktif olarak kullanıyorum hala sapasağlam.
Kablosuz ve titreşim özelliğinin bulunmaması kişiden kişiye değişir fakat ben çok fazla eksikliğini hissetmedim.
Hocam aldım. 2 hafta oldu. Analoglarında %20 gibi ciddi bir deadzone var. Fps oyunları için alacaksanız önermem. Ama fifa, sekiro, dark souls gibi aim gerektirmeyen oyunlar için alınabilir. Trigerları çok iyi ama onu söyleyeyim.
Hocam aldım. 2 hafta oldu. Analoglarında %20 gibi ciddi bir deadzone var. Fps oyunları için alacaksanız önermem. Ama fifa, sekiro, dark souls gibi aim gerektirmeyen oyunlar için alınabilir. Trigerları çok iyi ama onu söyleyeyim.