LyohA7X Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 210 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mayıs 2021 #1 Sizce F310 alınır mı? Biraz eski bir gamepad fakat hâlâ kullananlar var. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2021
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.488 Çözümler 776 11 Mayıs 2021 #2 Kablolu olmasi ve titresimi olmamasi sizin icin bir sorun teskil etmiyorsa alinir.
LyohA7X Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 210 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mayıs 2021 #3 reptile dedi: Kablolu olmasi ve titresimi olmamasi sizin icin bir sorun teskil etmiyorsa alinir. Genişletmek için tıkla... Kablolu olarak kullanmayı planlıyorum. Titreşim de pek önemli değil benim için. Malzeme kalitesi nasıl sizce? Biraz kötü kullanılırım ekipmanlarımı.
reptile dedi: Kablolu olmasi ve titresimi olmamasi sizin icin bir sorun teskil etmiyorsa alinir. Genişletmek için tıkla... Kablolu olarak kullanmayı planlıyorum. Titreşim de pek önemli değil benim için. Malzeme kalitesi nasıl sizce? Biraz kötü kullanılırım ekipmanlarımı.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.488 Çözümler 776 11 Mayıs 2021 #4 LyohA7X dedi: Malzeme kalitesi nasıl sizce? Genişletmek için tıkla... Yillarca kullandim. Ele alinca premium bir ürünmüs gibi bir his vermiyor, fakat yine de kötü denilecek kadar kalitesiz degil. Kolun yüzeyi biraz kaygan yapiya sahip. Bu benim icin cok da bir sorun olusturmadi dogrusu. LyohA7X dedi: Kablolu olarak kullanmayı planlıyorum. Titreşim de pek önemli değil benim için. Genişletmek için tıkla... O zaman memnun kalacaginizi düsünüyorum. Son düzenleme: 11 Mayıs 2021
LyohA7X dedi: Malzeme kalitesi nasıl sizce? Genişletmek için tıkla... Yillarca kullandim. Ele alinca premium bir ürünmüs gibi bir his vermiyor, fakat yine de kötü denilecek kadar kalitesiz degil. Kolun yüzeyi biraz kaygan yapiya sahip. Bu benim icin cok da bir sorun olusturmadi dogrusu. LyohA7X dedi: Kablolu olarak kullanmayı planlıyorum. Titreşim de pek önemli değil benim için. Genişletmek için tıkla... O zaman memnun kalacaginizi düsünüyorum.