Logitech F310 alınır mı?

Siel

Decapat
Daha fazla  
Logitech F310 alacağım da + ve - yönleri nelerdir?

Yerinde olsam kesinlikle 2. el temizinden Xbox One gamepadi alırdım. 2. eli öcü sanmayın arkadaşlar. Çok cüzi fiyatlar vererek daha iyi deneyimler yaşayabilirsiniz.

Eksileri

-Kablolu
-Titreşim Yok

Artıları

-L2 R2 tuşlarına basarken el parmak kaslarının güçlenmesi
Titreşim ve kablosu benim için sıkıntı değil ama uzun süreli gider mi teknik sorunları var mı?

Yerinde olsam kesinlikle 2. el temizinden Xbox One gamepadi alırdım. 2. eli öcü sanmayın arkadaşlar. Çok cüzi fiyatlar vererek daha iyi deneyimler yaşayabilirsiniz.
Xbox öne gamepadim var zaten ama onu konsolda oynuyorum genelde pes veya FIFA oynadığım için çok da uzun süreli kullanmayacağım bana sağlam olması yeter aslında

F710 ile ortak yönlerini ele alarak söyleyebileceğim şudur. F310'un olumlu tarafları ucuz olması, hem dinput hem de xinput desteği sayesinde hiçbir oyunda uyumsuzluk yaşatmaması ve LT ile RT tetikleri haricinde epey sağlam olmasıdır. Olumsuz tarafları ise kaba hatlara sahip olup küçük elli insanlara rahat gelmemesi ve LT/RT tetiklerinin arızalanma veya kirlenmeye bağlı olarak takılı kalmasıdır. Temizliği yapılırsa bu takılma giderilebilir.

Başkaları kablolu olmasını olumsuz görebilir. Bu çok saçma. Zaten en baştan belli olan bir özelliği olumsuzluk göremeyiz. Alacak olan bunu bilerek alır. Belki de kablosuz bağlantının kopma/gecikme durumlarından kaçınmak veya pil değiştirme ile uğraşmak istemiyordur.

İddiam şudur ki F710 denen p.ç kurusundan çok daha mantıklı bir tercihtir.

Hocam ben direk F710 almıştım ama bir süre sonra elde rahat olmuyor bayağı yoruyor eli DualSense almıştım bence F310 almayın derim bende.

Senin dediğin gibi kablolu daha mantıklı çok fazla pil değişimi yapmak ve gecikme sorunu yaşamakta istemiyorum birde f710 dan daha ucuz ve kaliteli olduğu soyleniyor zaten pes FIFA atacağım bana yeterli olur mu?

Hocam ben direk F710 almıştım ama bir süre sonra elde rahat olmuyor bayağı yoruyor eli DualSense almıştım bence F310 almayın derim bende.
Onun dışında önerebildiğin bir gamepad var mıdır acaba?

Bütçe nedir hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…