Logitech F310 alınır mı?

Bütçe
700
Biliyorum bu kol hakkında çok fazla konu açıldı. Fakat bu benim alacağım ilk gamepadim olacak (DS3 saymazsak). 2025 yılında alınır mı? Öyle oyunları çok kolla oynayacağımdan değil, arada arkadaşımla FIFA, PES oynamak için alacağım. Birde PC'ye bağlanımı zor mu, nasıl bağlanıyor? Direkt tanıyor mu?

Yani yılların gamepadi,kablolu bağlanıyor ve xbox altyapısına sahip olduğundan direk tanıyor Windows. Almak isterseniz bütçe dostu bir gamepad.

Yani yılların gamepadi,kablolu bağlanıyor ve xbox altyapısına sahip olduğundan direk tanıyor Windows. Almak isterseniz bütçe dostu bir gamepad.
Bu bütçede farklı alternatif bulamadım. Yorumlarına baktığımda genelde "çok sert" gibisinden yorumlar vardı çok fazla anlamadım.

Bu bütçede farklı alternatif bulamadım. Yorumlarına baktığımda genelde "çok sert" gibisinden yorumlar vardı çok fazla anlamadım.

Triggerları sert ama onun dışında güzeldir 2. el F710 da bulabilirsiniz aynı bütçede.

Ben kullandım,bu kadar ucuz olmasının bir diğer sebebide materyal kalitesi. Materyal kalitesi ortanın bir tık üstü. Fakat X,Y,A,B tuşları sert evet,ama daha ele oturur.

Sahibindenden DualShock4 alınabilir.
DualShock4 lerle uğraşmaya değmez.

F310'u 2 3 ay kullandım memnun kalmıştım şu an F710 kullanıyorum arada bir fark yok gibi ama F710 almanı öneririm bütçe çıkıyorsa.

Evet, artık Dualshock ile uğraşmak istemiyorum, orijinal, çakma belli değil. Xbox kolu da almak tercihim değil, zaten bu bütçe de yok sanırsam.

Ben joystickini sevmiyorum F310'un.
Neden ki hocam?

Ben kullandım,bu kadar ucuz olmasının bir diğer sebebide materyal kalitesi. Materyal kalitesi ortanın bir tık üstü. Fakat X,Y,A,B tuşları sert evet,ama daha ele oturur.
Yorumlarda biri, "kavgada tuğla niyetine kullanılır" yazmıştı çok güldüm . Haksız sayılmazlar sanırım, kolu kullanmadım ama.

Yorumlarda biri, "kavgada tuğla niyetine kullanılır" yazmıştı çok güldüm . Haksız sayılmazlar sanırım, kolu kullanmadım ama.
Kol genel olarak ağır değil,tuttuğunuz yerler ağırlık veriyor. Orayı baya bi doldurmuşlar.

Xboxdan farkı yok,tasarım olarak Xbox 360ı kopyalamışlar çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…