Logitech F310 almak mantıklı mı?

iMartis

Picopat
Daha fazla  
Herkese selam, gamepad almak istiyorum ve araştırma yaptığımda 500TL bütçede en mantıklı seçimin F310 olduğunu okudum. Ancak biraz baktığımda bazen Windows 10 ile uyumluluk sıkıntısı olduğunu ve tuşların sert olduğu hususunda şeyler gördüm. Bunlar doğru mudur ve 2023 yılında hala Logitech F310 alınır mı?

Veya 500TL bütçede daha iyi gamepad var mıdır? İyi sosyaller.

Analog tuşları çok çabuk bozuluyor, kronik sorunlu diye biliyorum. F310'u kendimde kullandım 2 defa garantiye gitti sonra çöpe attım. Onun yerine F710 almaya çalışın. F710'da da usb wireless aparatını direkt bilgisayara takınca kopukluk yapıyor onun yerine gamepad kutusundan çıkan uzatma kablosuna takıp kullanılmalı, bu sayede kopma sorunu geçiyor.

F310 ile malzeme kalitesi olarak fark çok az F710 neredeyse tıpa tıp aynısı ama pilli ve titreşimli hali. F310 da kronik bir sorun bildiğim kadarıyla yok 500 lira bütçeye alınabilir bir gamepad. 2. el temiz bulurum dersen F710 da bakabilirsin.

Aldınız mı hocam bende düşünüyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…