Penaldo Kilopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 717 Çözümler 2 23 Haziran 2020 #1 Merhabalar Logitech F310 model Gamepad kol aldım ama PES 20'de penaltı kullanırken sağ veya sol çapraza hiçbir şekilde gitmiyor. Penaltı değil oyunda bile çapraz tarafa koşamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhabalar Logitech F310 model Gamepad kol aldım ama PES 20'de penaltı kullanırken sağ veya sol çapraza hiçbir şekilde gitmiyor. Penaltı değil oyunda bile çapraz tarafa koşamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
A AsmifY Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #2 aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi
Penaldo Kilopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 717 Çözümler 2 9 Ocak 2021 #3 AsmifY dedi: aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi Genişletmek için tıkla... Kolun arkasında X ve D yazılı bölüm var orayı D ye yani sağ tarafa çektim ve PES'de baştan ayarladım kolun işlevlerini(A pas,B şut vs. gibi).
AsmifY dedi: aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi Genişletmek için tıkla... Kolun arkasında X ve D yazılı bölüm var orayı D ye yani sağ tarafa çektim ve PES'de baştan ayarladım kolun işlevlerini(A pas,B şut vs. gibi).